Πρωτοσέλιδο Sportime (28/8) : Ο ΟΦΗ και ο Χρήστος Κόντης δείχνουν τον δρόμο...
Ο ΠΑΟΚ εκτός, ο Παναθηναίκός πέρασε δύσκολα, αλλά ο ΟΦΗ προκρίθηκε πανεύκολα...
Έλληνας προπονητής, Έλληνες παίκτες, ελληνική συνταγή πρόκρισης από μια «γαλανόλευκη» ομάδα. Το ποδοσφαιρικό καμάρι της Κρήτης έδειξε σε μικρούς και μεγάλους της Super League πως γίνεται. Με δύο νίκες ο ΟΦΗ, συνολικό αριθμό τερμάτων 5-0, προκρίθηκε στη League Phase του Europa League περνώντας πάνω από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Την ίδια, ο ΠΑΟΚ έμενε εκτός από την Μπραν και στερούσε από την Ελλάδα τη δυνατότητα να έχει πέντε ομάδες στην κύρια φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σε ένα βαθμό δικαίως, αλλά τα περισσότερα πρέπει να τα έχει από την παρουσία του. Κι από τον τρόπο που έφτασε μέχρι το σημείο να μείνει εκτός Ευρώπης στη σεζόν.
Λίγο έλειψε να ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, αυτών με τα κλειστά σύνορα, και ο Παναθηναϊκός. Ας συμφωνήσουμε όμως πως η πρόκριση μετράει και το τριφύλλι πήρε τρεις για να βρεθεί στη League Phase του Conference League. Με τη ψυχή στο στόμα μεν και με μπόλικη τύχη στην Τσεχία, αλλά με το ζητούμενο.
Ο ΟΦΗ πάντως, με τον Χρήστο Κόντη να έχει δημιουργήσει μια καλοκουρδισμένη μηχανή, ήταν άνετος και ωραίος. Έκανε μια χαψιά την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πέρασε πιο άνετα από όλους τους Έλληνες εκπροσώπους. Κύπελλο Ελλάδας, Super Cup, πρόκριση στο Europa League.
Ε, δεν μπορεί να είναι τυχαίο…
