ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Τριάντα σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τον αγώνα της Ύδρας – Το 2021 θα διεξαχθεί το «Aegean 600»

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωρίζοντας την επιθυμία των Ελλήνων ιστιοπλόων να πάρουν μέρος, μετά την καραντίνα, σε έναν υψηλού συναγωνισμού αγώνα αλλά και επιθυμώντας να υποστηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί της Ύδρας αποφάσισε να διοργανώσει από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου τον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω Covid-19. Στη διοργάνωση 47ος ...
Τριάντα σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τον αγώνα της Ύδρας –  Το 2021 θα διεξαχθεί το «Aegean 600»

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωρίζοντας την επιθυμία των Ελλήνων ιστιοπλόων να πάρουν μέρος, μετά την καραντίνα, σε έναν υψηλού συναγωνισμού αγώνα αλλά και επιθυμώντας να υποστηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί της Ύδρας αποφάσισε να διοργανώσει από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου τον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω Covid-19.

Στη διοργάνωση 47ος  Αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης – Ύδρα 2020  θα πάρουν μέρος τριάντα σκάφη.

Επίσης η  νόσος του κορονοϊού έγινε αιτία για να μεταφερθεί για τον Ιούλιο του 2021 ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Aegean 600». Ο διεθνής αγώνας των 600 ναυτικών μιλίων είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Αιγαίο Πέλαγος από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου. Ο διοργανωτής όμιλος, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές από όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος μετέθεσε τον αγώνα για τον Σεπτέμβριο αλλά η αβεβαιότητα που υπάρχει σε σχέση με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΟΙΑΘ να ανανεώσουν το ραντεβού τους με την παγκόσμια κοινότητα της ιστιοπλοΐας για τις 4 Ιουλίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόλο: «Αντίο» θρύλε, «αντίο» γίγαντα Τίμπορ Μπένεντεκ

«Η πανδημία του κορωνοϊού μας ανάγκασε να μεταφέρουμε το «Aegean 600» για το 2021. Οι καραντίνες και οι περιορισμοί, που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές, δεν θα μας επέτρεπαν να δείξουμε στους ιστιοπλόους ότι η Ελλάδα είναι και χώρα της φιλοξενίας. Δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τις ψυχαγωγικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας που είχαν ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Επίσης, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν θα είχαν τη δυνατότητα να μετάσχουν από όλες τις χώρες όσοι επιθυμούν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης.

Στο «Aegean 600» είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 50 σκάφη από 18 χώρες. Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Όμιλο για την προσπάθεια που έκανε ενώ υπάρχουν και ιστιοπλόοι που ζήτησαν να εγγραφούν από εφέτος για τη διοργάνωση του 2021.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Σε Live Streaming θα μεταδοθεί από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο 11ος αγώνας «Nikos Sarikavazis Optimist Trophy»

Σε Live Streaming θα μεταδοθεί από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο 11ος αγώνας «Nikos Sarikavazis Optimist Trophy»

Για 11η συνεχόμενη χρονιά ο Ν.Ο.Π. Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα «Nikos Sarikavazis Optimist Trophy» στη μνήμη του παλιού προέδρου του ομίλου (από το 1979 μέχρι τον θάνατό του στις 11/2/2011) και της ΕΙΟ

Σπορ
Σπορ: Οι νικητές στο Open Περιφερειακό πρωτάθλημα Aθηνών στα ILCA 4

Οι νικητές στο Open Περιφερειακό πρωτάθλημα Aθηνών στα ILCA 4

Αναλυτικά οι νικητές στο open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών (Grand Slam) της κατηγορίας ILCA 4

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Η πρεμιέρα στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ILCA 4 και BIC TECHNO 293 και 293 PLUS

Ιστιοπλοΐα: Η πρεμιέρα στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ILCA 4 και BIC TECHNO 293 και 293 PLUS

Ιστιοπλοΐα: Όλα είναι έτοιμα για τους αγώνες πρόκρισης της εθνικής ομάδας ILCA 4 και Bic Techno που ξεκινούν αύριο Παρασκευή

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Πένθος για την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου

Ιστιοπλοΐα: Πένθος για την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου

Την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου πενθεί σύσσωμη η ιστιοπλοϊκή οικογένεια

Σπορ
Σπορ: Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Αυτοπεποίθηση, ηρεμία, εμπειρία. Τρεις λέξεις που έβγαιναν συχνά πυκνά από το στόμα της Ερμιόνης Γκίκα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ιστιοπλόος είχε στεφθεί πέρυσι παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στην ίδια κατηγορία και με το καλημέρα του νέου έτους δείχνει το πολύ υψηλό επίπεδό της και ουσιαστικά επαναλαμβάνει έναν θρίαμβο.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21 ανέβηκε η Ερμιόνη Γκίκα.

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Το παλεύει στην τελική ευθεία του παγκοσμίου πρωταθλήματιος ILCA 6 U21 για να πάρει το μετάλλιο η Ερμιόνη Γκίκα...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια σταθερά η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21 και συγκεκριμένα στη 2η θέση...

Σπορ