ΣΠΟΡ

ΕΟΕ: Άγριος καβγάς Καπράλου-Βασιλακόπουλου

Διαβάστε τι αναφέρει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
ΕΟΕ: Άγριος καβγάς Καπράλου-Βασιλακόπουλου

ΕΟΕ: Διεκόπη η συνεδρίασή της λόγω αποχώρησης του προέδρου Σπύρου Καπράλου και άλλων μελών της Ολομέλειας

Η ενημέρωση της ΕΟΕ:

«Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής διεκόπη λόγω της αποχώρησης του προέδρου Σπύρου Καπράλου μετά από αήθη επίθεση του που δέχτηκε με προσβλητικό μάλιστα τρόπο από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Σπύρο Καπράλο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία σειρά προσβλητικών εκφράσεων προς τον πρόεδρο της EOE, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του.

Mε τη στάση του αυτή οδήγησε τον Πρόεδρο της ΕΟΕ σε αποχώρηση, ενώ και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι Ομοσπονδιών εγκατέλειψαν την αίθουσα, επειδή δεν ανέχτηκαν την προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βασιλακόπουλου.

Όλα αυτά έγιναν σε μία στιγμή που τα μέλη της Ολομέλειας συμφωνούσαν σε μία κοινή θέση, κατά του αθλητικού νομοσχεδίου που είναι σε διαβούλευση και θέτει απαγορεύσεις στη θητεία των μελών των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, όμως, που εμφανίστηκε μετά από μήνες στην Ολομέλεια της ΕΟΕ «τορπίλισε» τη συζήτηση και οδήγησε στην διακοπή της συνεδρίασης, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΟΕ, προσβάλλοντας με χαρακτηριστικό τρόπο το θεσμό του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του κόσμου για το 2025, Νίκος Παππάς, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κατακτώντας την πρώτη θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Οπτιμιστ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που ολοκληρώθηκε στη Βόνιτσα.

Σπορ
Σπορ: Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει προπονητικό καμπ στο Μάτι για τις εθνικές ομάδες των ολυμπιακών κατηγοριών.

Σπορ
Σπορ: Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters τον Ιούνιο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters τον Ιούνιο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου

Το Καλαμάκι και ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου μπαίνουν στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας τον Ιούνιο, φιλοξενώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA Masters 2026 με τη συμμετοχή αποστολών από περισσότερες από 40 χώρες.

Σπορ
Σπορ: Από τη Βόνιτσα ξεκινούν οι εσωτερικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2026

Από τη Βόνιτσα ξεκινούν οι εσωτερικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2026

Η Βόνιτσα φιλοξενεί την έναρξη των εσωτερικών ιστιοπλοϊκών αγώνων για το 2026, με το open Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων να συγκεντρώνει αθλητές από όλη τη χώρα.

Σπορ
Σπορ: Γυναικείο χάντμπολ με ουσία και κοινωνικό μήνυμα στα Μελίσσια

Γυναικείο χάντμπολ με ουσία και κοινωνικό μήνυμα στα Μελίσσια

Στα Μελίσσια το γυναικείο χάντμπολ απέδειξε πως ο αθλητισμός μπορεί να νικά το σκορ προσφέροντας ελπίδα δύναμη αλληλεγγύη και ζωή σε όλους

Σπορ
Σπορ: Αιμίλιος Παπαθανασίου: Κατέκτησε τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του

Αιμίλιος Παπαθανασίου: Κατέκτησε τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του

Ακόμη μία ιστορική σελίδα στην τεράστια καριέρα του έγραψε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, κατακτώντας τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο και θέτοντας ήδη ως προτεραιότητα το Star Sailor League του 2026.

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Πλώρη για ακόμα έναν τίτλο έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Ιστιοπλοΐα: Πλώρη για ακόμα έναν τίτλο έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Ιστιοπλοΐα: Μία ανάσα από έναν ακόμη πανελλήνιο τίτλο στην πλούσια καριέρα του είναι ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Σπορ
Media: Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Το 15-0 (Fifteen-Love) έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ με μια ιστορία που σοκάρει και καθηλώνει.

Media
Ιστιοπλοΐα: Oι νικητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4

Oι νικητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4

Mε αγωνιστική ένταση και υψηλό επίπεδο συμμετοχών ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού, που ανέδειξε τους νικητές στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4.

Ιστιοπλοΐα