ΠΟΛΟ

Απόλλων Σμύρνης: Συνεχίζει για 5η χρονιά Γιάννης Κατρουζανάκης – Το τεχνικό επιτελείο

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο του τμήματος υδατοσφαίρισης για τη σεζόν 2020-21.
Απόλλων Σμύρνης:  Συνεχίζει για 5η χρονιά Γιάννης Κατρουζανάκης – Το τεχνικό επιτελείο

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο του τμήματος υδατοσφαίρισης για τη σεζόν 2020-21, στο οποίο παρέμεινε για 5η σερί σεζόν Γιάννης Κατρουζανάκης.

Όπως ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης: «Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας συνεχίζει για 5η διαδοχική χρονιά ο Γιάννης Κατρουζανάκης, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομά του με όλες τις επιτυχίες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας»! Ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση το καλοκαίρι του 2016, όταν ως παίκτης του Απόλλωνα κρέμασε το σκουφάκι του στην Α2 των Ανδρών, κι έκτοτε έχει βάλει την «υπογραφή» του στη συνεχώς ανοδική του πορεία.

Team Manager της ομάδας αναλαμβάνει ο Διονύσης Μητρόπουλος! Ο 39χρονος, που στο τέλος της σεζόν αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής, παραμένει στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης αναλαμβάνοντας αυτόν τον πολύ σημαντικό – συνδετικό μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος – ρόλο.

Στο πλευρό του Γιάννη Κατρουζανάκη, όπως και πέρυσι, παραμένουν ο προπονητής φυσικής κατάστασης και κορυφαίος στον τομέα του Χρήστος Μπάκας, που θα έχει εκ νέου την ευθύνη της εκγύμνασης των παικτών, αλλά και ως βοηθός του ένας ακόμη ακούραστος «εργάτης» ο Δημήτρης Μιτελούδης. Ο τελευταίος αναλαμβάνει φέτος την τεχνική καθοδήγηση τόσο της ομάδας των Εφήβων όσο και των Νέων Ανδρών.

Στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει για 7η διαδοχική χρονιά ο Θοδωρής Μπερδές, ο οποίος θα συνεχίζει το πολύ σημαντικό έργο που ανέλαβε από την πρώτη ημέρα.

Ο επίσης εξαιρετικός προπονητής Γιάννης Παυλάκης συνεχίζει κι εκείνος για 2η σερί σεζόν ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, όπως και ως τεχνικός των τμημάτων Μίνι Παίδων και Παίδων.

Τέλος, προπονητές των τμημάτων «Ακαδημίες» και Προ – Μίνι θα είναι οι (επίσης) απολύτως καταρτισμένοι τεχνικοί Μιχάλης Δραγώνας και Κέλλυ Καλτσίδου.

Καλή σεζόν με υγεία σε όλους!»

Αναλυτικά το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης:

Γιάννης Κατρουζανάκης (Ανδρική ομάδα)

Χρήστος Μπάκας (Προπονητής φυσικής κατάστασης)

Δημήτρης Μιτελούδης (Εφήβων, Νέων Ανδρών – Βοηθός Γιάννη Κατρουζανάκη)

Διονύσης Μητρόπουλος (Team Manager)

Θοδωρής Μπερδές (Τεχνικός Διευθυντής τμημάτων υποδομής)

Γιάννης Παυλάκης (Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, Προπονητής Μίνι Παίδων και Παίδων)

Μιχάλης Δραγώνας (Προπονητής «Ακαδημιών» και Προ Μίνι)

Κέλλυ Καλτσίδου (Προπονήτρια «Ακαδημιών»).

Ο Team Manager του Απόλλωνα Σμύρνης, Διονύσης Μητρόπουλος Ο Γιάννης Κατρουζανάκης μιλά με τους συνεργάτες του Χρήστο Μπάκα και Δημήτρη Μιτελούδη Οι Θοδωρής Μπερδές, Γιάννης Παυλάκης, Μιχάλης Δραγώνας και Κέλλυ Καλτσίδου (από αριστερά προς τα δεξιά)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πόλο: Ολυμπιακός: Πρώτος με 16-14 στα πέναλτι

Ολυμπιακός: Πρώτος με 16-14 στα πέναλτι

Ο Ολυμπιακός νίκησε 16-14 τη Ραντνίσκι στα πέναλτι και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Πόλο
Πόλο: Κλιμάκιο Παίδων: Συγκέντρωση στον Άγιο Κοσμά

Κλιμάκιο Παίδων: Συγκέντρωση στον Άγιο Κοσμά

Κλήση αθλητών του Κλιμακίου Παίδων για προπονήσεις και αξιολογήσεις στον Άγιο Κοσμά στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Πόλο
Πόλο: Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός - Ραντίτσκι στο LEN Champions League, ματς δύναμης και τακτικής, με άμυνες και σωστές επιλογές να κρίνουν ρυθμό και αποτέλεσμα.

Πόλο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός με νερό που βράζει, δυνατές μονομαχίες και κρίσιμες άμυνες, σε ματς που ζητά υπομονή και καθαρό μυαλό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Σπορ: Ελλάδα Πόλο: Ο Έλληνας προπονητής που οδήγησε την Ολλανδία και πάλι στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού

Ελλάδα Πόλο: Ο Έλληνας προπονητής που οδήγησε την Ολλανδία και πάλι στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού

Ελλάδα Πόλο δε σημαίνει επιτυχίες μόνο από τις Εθνικές ομάδες, η χώρα μας βγάζει και τους καλύτερους προπονητές

Σπορ
Πόλο: Έλληνας ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Γυναικείο Πόλο

Έλληνας ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Γυναικείο Πόλο

Η Ολλανδία διατήρησε τον τίτλο της από το 2024, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση του Έλληνα τεχνικού, Ευάγγελου Δουδέση.

Πόλο
Σπορ: Ξανά βάθρο! 15-8 την Ιταλία και χάλκινη η Εθνική πόλο γυναικών! (vid)

Ξανά βάθρο! 15-8 την Ιταλία και χάλκινη η Εθνική πόλο γυναικών! (vid)

Τρίτο διαδοχικό μετάλλιο σε επίσημη διοργάνωση η Εθνική ομάδα του γυναικείου πόλο!

Σπορ
Πόλο: Ουγγαρία – Ολλανδία 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ουγγαρία – Ολλανδία 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ουγγαρία - Ολλανδία σε δυνατό ντέρμπι στο πόλο γυναικών, με τακτική, ένταση και μεγάλες άμυνες, όπου κάθε φάση μπορεί να γείρει την πλάστιγγα.

Πόλο
Πόλο: Ελλάδα – Ιταλία 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ελλάδα – Ιταλία 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ελλάδα - Ιταλία σε μεγάλο τεστ στο πόλο γυναικών, με ένταση, τακτική και μάχη μέχρι τέλους, όπου κάθε φάση μπορεί να κρίνει πολλά.

Πόλο