ΣΤΙΒΟΣ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021: Μικρά μικρά από τη Ρουμανία νο2!

Την ώρα του βραδινού φαγητού μια μικρή έκπληξη επιφύλασσαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στον Χρήστο Παπούλια που είχε τα γενέθλιά του.
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021: Μικρά μικρά από τη Ρουμανία νο2!

Την ώρα του βραδινού φαγητού μια μικρή έκπληξη επιφύλασσαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στον Χρήστο Παπούλια που είχε τα γενέθλιά του.

Του πήραν τούρτα, είπαν και το γνωστό τραγουδάκι «να ζήσεις…» και μετά χειροκροτήθηκε και δέχθηκε ευχές.

Την Πέμπτη στο ξενοδοχείο Golden Tulip, που έχει καταλύσει η Εθνική Ομάδα, έφθασε και η Ολλανδία που θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο.

Μπήκαν στα δωμάτια, μετά έφαγαν και οι προπονητές με πολύ λίγους αθλητές έμειναν στο λόμπι του ξενοδοχείου. Αν κάποιος delegate της ΕΑΑ έσκαγε μύτη θα έπρεπε κανονικά με τα μέτρα του Covid-19 που υπάρχουν να τους έχουν πάρει τις διαπιστεύσεις, καθώς κανείς δεν φορούσε μάσκα σε όλη τη διάρκεια που καθόντουσαν.

Μάλιστα, προπονητές της Εθνικής Ομάδας έκατσαν σε άλλη αίθουσα, προσπαθώντας να αποφύγουν το λόμπι.

Ένα ερωτηματικό υπήρχε την Παρασκευή για το αν θα λάβει μέρος στους αγώνες η Νορβηγία!

Την Παρασκευή το απόγευμα όσοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θέλουν να κάνουν προπόνηση μπορούν να πάνε στο προπονητικό κέντρο που ήταν την Πέμπτη, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμο το κεντρικό στάδιο.

Χαρτί και μολύβι πήραν κάποιοι προπονητές και ο εθνικός προπονητής και έβγαζαν βαθμολογίες. Οι προβλέψεις έδιναν και έπαιρναν. Κάποιος βλέπει 300 με 310 βαθμούς, άλλος παίζει την άνοδο, άλλος είναι πιο συγκρατημένος και δίνει τετράδα.

Όλα όμως θα κριθούν το Σαββατοκύριακο στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 12:00 περίπου το μεσημέρι θα γίνει η τεχνική σύσκεψη και ήδη υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, αλλά με πεντάλεπτες διαφορές.

Ιδιαίτερη συνομιλία με τα κορίτσια της ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. είχε ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Εκτός από το «καλή επιτυχία» τις πιστεύει πως μπορούν να κάνουν δύο καλούς αγώνες σε Κλουζ Ναπόκα και στη συνέχεια στη Σερβία και να «χτυπήσουν» ακόμη και θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Παρασκευή το πρωί η Εθνική ομάδα θα πάει αρχικά για τον επανέλεγχο στον κορωνοϊό, αλλά θα απουσιάζει ο Γιάννης Καριοφύλλης που θα πάει αργότερα. Ο λόγος, το πρωί και μέχρι τις 09:30 δίνει μάθημα! Μαθηματική ανάλυση ΙΙ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Εμμανουήλ Καραλή στο Ενώπιος Ενωπίω, την ερχόμενη Πέμπτη...

Media
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατέκτησε τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2:20:10

Σπορ
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Στην παρουσίαση του 42ου ΑΜΑ (8–9/11) ανακοινώθηκαν 76.000 συμμετοχές, έργα 125 εκατ. € στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο κλειστού ξανά στο ΣΕΦ και από το 2027 στην ανακαινισμένη Παιανία.

Σπορ
Στίβος: Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Σε reunion του στίβου εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου, Hall of Fame...

Στίβος
Media:  Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

 Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται ο δρομικός αγώνας με την επωνυμία «Μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης» με διάρκεια «ζωής» 47 ετών!

Media
Σπορ: Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως βρήκε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο υπάλληλοί της

Σπορ
Σπορ: Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Ένα βιβλίο από τον Γιάννη Μαμουζέλο –τομή στην αθλητική ιστοριογραφία...

Σπορ
Σπορ: Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Λίγες μέρες έμειναν πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα έχει για μία ακόμα φορά μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ!

Σπορ
Στίβος: Ελίνα Τζένγκο: Το πάλεψε για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατέλαβε την 5η θέση

Ελίνα Τζένγκο: Το πάλεψε για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατέλαβε την 5η θέση

Η Ελίνα Τζένγκο έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του ακοντισμού, το πάλεψε για μετάλλιο και τελικά πήρε την 5η θέση

Στίβος