ΣΤΙΒΟΣ

Κώστας Κεντέρης: Έγινε γκράφιτι ο «γιος του ανέμου»

Ο Κώστας Κεντέρης μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να βγει μπροστά για να βοηθήσει με την τεχνογνωσία του αυτό που τόσο αγαπάει, τον στίβο. Πλέον είναι μέλος της νέας διοίκησης του ΣΕΓΑΣ. Άνθρωποι αξιόλογοι θέλησαν να πάρουν τις τύχες του αθλήματος στα χέρια τους για να το βοηθήσουν και ο Κώστας Κεντέρης είναι ένας εξ...
Κώστας Κεντέρης: Έγινε γκράφιτι ο «γιος του ανέμου»

Ο Κώστας Κεντέρης μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να βγει μπροστά για να βοηθήσει με την τεχνογνωσία του αυτό που τόσο αγαπάει, τον στίβο. Πλέον είναι μέλος της νέας διοίκησης του ΣΕΓΑΣ.

Άνθρωποι αξιόλογοι θέλησαν να πάρουν τις τύχες του αθλήματος στα χέρια τους για να το βοηθήσουν και ο Κώστας Κεντέρης είναι ένας εξ αυτών. Την Τρίτη (6/4) τον περίμενε, μάλιστα, και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ είδε μία τοιχογραφία με τη μορφή του να κοσμεί το Ολυμπιακό Χωριό.

Ο «γιος του ανέμου» μέσω Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους επιμελήθηκαν αυτό το γράφιτι. «Μεγάλη μου τιμή, σας ευχαριστώ πολύ», ήταν το λιτό σχόλιο του 48χρονου ανήμερα της πρώτης συνεδρίασης της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού Χωριού: «Μια ιδέα που υπήρχε και άρχισε πλέον να γίνεται πράξη, η ιδέα είναι ότι σε κάθε οδό θα είναι ωραίο να δημιουργηθεί το γκράφιτι του εν λόγω Αθλητή. Κάτι μοναδικό στον κόσμο που δεν έχει υπάρξει πουθενά. Σιγά σιγά και μέσα από συζητήσεις και συνεννόηση πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Το Ολυμπιακό Χωριό είναι μοναδικό και έτσι πρέπει να είναι και οι ιδέες μας ώστε να ταξιδεύει συνεχώς παντού.

Το συγκεκριμένο Γκράφιτι αναπαριστά τον Κωνσταντίνο Κεντέρη, τον σπουδαίο Αθλητή μας που και η δικιά μας γενιά τον θαύμαζε και τον αγάπησε όσο κανέναν, το κτήριο μας βρίσκεται στην Οδό του, οπότε η μικρότερη τιμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι αυτή. Κύριε Κεντέρη ελπίζουμε να σας αρέσει και κάποια στιγμή να το δείτε και από κοντά. Ευχαριστούμε πραγματικά τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που στήριξαν αμέσως την ιδέα μας και έγιναν οι πρώτοι συνεργάτες για την υλοποίηση του έργου αυτού. Με αληθινές συνεργασίες θα κάνουμε μοναδικά πράγματα!

Αλλά πιο πολύ ευχαριστούμε τον Καλλιτέχνη που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και πίστεψε στην ιδέα μας, τον Loni_eightyfive που δημιούργησε ένα μοναδικό έργο με πολύ μεράκι όλες αυτές τις μέρες.

Συνεχίζουμε δυναμικά για ένα Ολυμπιακό Χωριό ζωντανό και φωτεινό!!! Το έργο θα το βρείτε στην οδό Κωνσταντινου Κεντέρη 11. Εσύ, είσαι μαζί μας;».

Γκράφιτι Κώστας Κεντέρης

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Μίλτος Τεντόγλου: Ο Μίλτος βγήκε άκυρος για μισό πόντο και έχασε το μετάλλιο – Πέμπτος ο Έλληνας υπεραθλητής

Μίλτος Τεντόγλου: Ο Μίλτος βγήκε άκυρος για μισό πόντο και έχασε το μετάλλιο – Πέμπτος ο Έλληνας υπεραθλητής

Είναι τόσες οι χαρές που έχει δώσει στους Έλληνες ο Μίλτος Τεντόγλου, που αυτό το παγκόσμιο θα... ξεχαστεί γρήγορα.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Ανανέωση συνεργασίας με ΟΠΑΠ και Adidas ανακοίνωσε ο Κώστας Κεντέρης

ΣΕΓΑΣ: Ανανέωση συνεργασίας με ΟΠΑΠ και Adidas ανακοίνωσε ο Κώστας Κεντέρης

Eντυπωσιακή αύξηση της Adidas στην ομοσπονδία.

Στίβος
Στίβος: COSMOTE: Για πρώτη φορά στο ρόλο του Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ

COSMOTE: Για πρώτη φορά στο ρόλο του Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, το ανακοίνωσε.

Στίβος
Στίβος: Τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο Καραλής σε μεγάλες διοργανώσεις και οι «πτήσεις» του μέσα στο 2025

Τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο Καραλής σε μεγάλες διοργανώσεις και οι «πτήσεις» του μέσα στο 2025

Τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο Καραλής σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες και οι αγώνες του το 2025.

Στίβος
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Το «αφοπλιστικό», λαμπερό χαμόγελο του «Μανόλο» κατά την απονομή (vid)

Εμμανουήλ Καραλής: Το «αφοπλιστικό», λαμπερό χαμόγελο του «Μανόλο» κατά την απονομή (vid)

Έλαμπε ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την απονομή του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο κλειστού στίβου στην Κίνα.

Στίβος
Στίβος: Καραλής: «Μπορώ τα 6,10 μ., ο ίδιος ο Ντουπλάντις μου είπε οτι πρώτη φορά πήγε τόσο δύσκολα ένας αγώνας»

Καραλής: «Μπορώ τα 6,10 μ., ο ίδιος ο Ντουπλάντις μου είπε οτι πρώτη φορά πήγε τόσο δύσκολα ένας αγώνας»

Ο Ντουπλάντις, ο πατέρας του και οι υπόλοιποι αθλητές του επί κοντώ είπαν στον Εμμανουήλ Καραλή ότι για πρώτη φορά πιέστηκε τόσο ο Σουηδός ρέκορντμαν.

Στίβος
Στίβος: Θανάσης Ζαννιάς: Πολλά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, στον πατέρα και προπονητή του Χάρη Καραλή, στο Γιώργο Πομάσκι και στο Μάρτσιν Στσεπάνσκι!

Θανάσης Ζαννιάς: Πολλά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, στον πατέρα και προπονητή του Χάρη Καραλή, στο Γιώργο Πομάσκι και στο Μάρτσιν Στσεπάνσκι!

Mετά το νέο θρίαμβο του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, πετυχαίνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στίβος
Σπορ: Δεύτερος στον κόσμο ο Εμμανουήλ Καραλής με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)

Δεύτερος στον κόσμο ο Εμμανουήλ Καραλής με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)

Ακόμη μία τεράστια επιτυχία για τον Εμμανουήλ Καραλή ο οποίος κοίταξε στα μάτια τον θρύλο Μόντο Ντουμπλάντις.

Σπορ
Στίβος: Ο Ανέστης Παπούλιας επενδύει στο ταλέντο Μαρινάκου – Μποντιώτη και Μπάλλα και δεσμεύεται για σκληρή δουλειά

Ο Ανέστης Παπούλιας επενδύει στο ταλέντο Μαρινάκου – Μποντιώτη και Μπάλλα και δεσμεύεται για σκληρή δουλειά

«Πιστεύω στο ταλέντο τους και μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στίβος
Στίβος: Καραλής: Αυτό ήταν το 9ο μετάλλιο για την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκά κλειστού

Καραλής: Αυτό ήταν το 9ο μετάλλιο για την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκά κλειστού

Ο Εμμανουήλ Καραλής έφερε το 9ο μετάλλιο στην Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Στίβος
Στίβος: Fly Manolo fly! Πρωταθλητής Ευρώπης ο Καραλής

Fly Manolo fly! Πρωταθλητής Ευρώπης ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό κλειστού, πρώτος μαζί με τον ολλανδό Φλον

Στίβος
Μεταδόσεις: Ώρα και κανάλι του προκριματικού στο επί κοντώ του Εμμανουήλ Καραλή στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Ώρα και κανάλι του προκριματικού στο επί κοντώ του Εμμανουήλ Καραλή στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Από εδώ θα παρακολουθήσετε την προσπάθεια του Εμμανουήλ Καραλή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Μεταδόσεις
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έκανε το απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με 6.01μ! (vid)

Εμμανουήλ Καραλής: Έκανε το απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με 6.01μ! (vid)

Διαστημικός Καραλής, πέταξε στα 6.01μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ κι έκανε το απόλυτο ρεκόρ στο επί κοντώ στην Ελλάδα!

Στίβος
Στίβος: Καραλής από άλλον πλανήτη! Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ

Καραλής από άλλον πλανήτη! Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ για τρίτη φορά από την αρχή της σεζόν

Στίβος
Στίβος: Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ο Εμμανουήλ Καραλής

Στίβος
Σπορ: Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τα αθλήματα που είναι για γυναίκες θα παραμείνουν για γυναίκες. Φαινόμενα Ιμάνε Κελίφ τελείωσαν με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ!

Σπορ
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

Καλεί όλα τα σωματεία του ο ΣΕΓΑΣ!

Στίβος
Στίβος: Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Σπουδαίος Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,90μ. και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο μίτινγκ της Καέν

Στίβος