ΣΤΙΒΟΣ

Mykonos Run για τρίτη χρονιά

Το ετήσιο ραντεβού των δρομέων όλου του κόσμου στο νησί των ανέμων πλησιάζει, με ημέρα εκκίνησης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις διαδρομές των 5km, 10 km & 800 m kids Run. Το Mykonos Run συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Μυκόνου και η Out Loud Event Services.
Mykonos Run για τρίτη χρονιά

Το ετήσιο ραντεβού των δρομέων όλου του κόσμου στο νησί των ανέμων πλησιάζει, με ημέρα εκκίνησης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις διαδρομές των 5km, 10 km & 800 m kids Run. Το Mykonos Run συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Μυκόνου και η Out Loud Event Services.

Με πλατινένιο χορηγό τη Seajets, με χρυσό χορηγό τον ΟΠΑΠ, ασημένιο χορηγό τη Eurobank και χάλκινο χορηγό την Destinations Services και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ Κυκλάδων, αλλά και με την πιστοποίηση της AIMS (Association of International Marathons and Distance Races), το Mykonos Run 2018 είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Ένας από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης – πέραν της ουσιαστικής συμβολής στον αθλητισμό – είναι να συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με μια αθλητική νότα υψηλών προδιαγραφών και τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.Είναι ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα που πραγματοποιείται σε νησί και καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών ξένων δρομέων, οι οποίοι επιλέγουν τη Μύκονο συνδυάζοντας την αγάπη τους για τρέξιμο και τις διακοπές τους!

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρόνια που διοργανώνεται το Mykonos Run, στέλνοντας το μήνυμα της άσκησης και του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία του νησιού που έχει αγκαλιάσει τη δρομική εκδήλωση και τη στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.Σε ένα νησί με μια κοσμοπολίτικη αύρα, το Mykonos Run έρχεται να προσφέρει μία διαφορετική πρόταση που μόνο το τρέξιμο μπορεί να δώσει.
Γιατί στην αφετηρία θα σταθούν όλοι με τον ίδιο τρόπο και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή. Ένας αγώνας για όλους. Μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους! Με ξεκάθαρο μήνυμα ισότητας, ευ αγωνίζεσθαι, ενοτητας κι αλληλεγγύης.

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, του μαραθωνοδρόμου που τίμησε την Ελλάδα με την ιστορική του νίκη στη Βοστώνη και συνέδραμε καθοριστικά στη διεθνή προβολή των αναγκών της μεταπολεμικής Ελλάδας. Το Mykonos Run δεν αποτελεί απλά μια δρομική αθλητική εκδήλωση, αλλά ένα κοινωνικό γεγονός με πολυποίκιλες εκπαιδευτικού χαρακτήρα προεκτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών επισκεφτείτε το www.mykonosrun.com

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ποστάρει… μαγικά για Γιαννιώτη!

Πρόβα τζενεράλε για ανσάμπλ!

 

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Mykonos Run για τρίτη χρονιά».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Καραλής από άλλον πλανήτη! Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ

Καραλής από άλλον πλανήτη! Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ για τρίτη φορά από την αρχή της σεζόν

Στίβος
Στίβος: Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ο Εμμανουήλ Καραλής

Στίβος
Σπορ: Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τα αθλήματα που είναι για γυναίκες θα παραμείνουν για γυναίκες. Φαινόμενα Ιμάνε Κελίφ τελείωσαν με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ!

Σπορ
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

Καλεί όλα τα σωματεία του ο ΣΕΓΑΣ!

Στίβος
Στίβος: Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Σπουδαίος Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,90μ. και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο μίτινγκ της Καέν

Στίβος
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Στίβος: Μιχάλης Σταματόγιαννης: Έχασα τα καλύτερα δύο χρόνια μου – Νιώθω πίκρα αλλά πρέπει πια να το αφήσω πίσω

Μιχάλης Σταματόγιαννης: Έχασα τα καλύτερα δύο χρόνια μου – Νιώθω πίκρα αλλά πρέπει πια να το αφήσω πίσω

Τίποτα δεν προμήνυε τότε, όταν ο Μιχάλης Σταματόγιαννης πήγαινε μετά τον αγώνα του στα Παπαφλέσσεια για να δώσει οικειοθελώς δείγμα για έλεγχο ντόπινγκ, ότι θα βρισκόταν θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Στίβος
Στίβος: 41ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης – Τα αποτελέσματα

41ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης – Τα αποτελέσματα

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι ο μεγάλος νικητής του 41ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Στίβος
Στίβος: Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μαρινάκου και Πετρουλάκης πρώτευσαν στα 10 χλμ.

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μαρινάκου και Πετρουλάκης πρώτευσαν στα 10 χλμ.

Ρεκόρ η Μαρινάκου - Πρώτη νίκη για Πετρουλάκη στα 10 χλμ.

Στίβος
VIRAL: Η… σαβούρδα του Μο Φάρα σε κυλιόμενο διάδρομο!

Η… σαβούρδα του Μο Φάρα σε κυλιόμενο διάδρομο!

Χιουμοριστικό βίντεο με τον πρώην χρυσό πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Μο Φάρα να... κουτρουβαλάει σε διάδρομο.

VIRAL
Στίβος: Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για Καλλιμάρμαρο : Γίνονται συναυλίες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητές…

Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για Καλλιμάρμαρο : Γίνονται συναυλίες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητές…

Εύλογος ο προβληματισμός που εξέφρασε ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για το Καλλιμάρμαρο και τους αθλητές που δεν έχουν πια πρόσβαση.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ : Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται – Άριστη σχέση και συνεργασία με τη Σοφία Σακοράφα

ΣΕΓΑΣ : Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται – Άριστη σχέση και συνεργασία με τη Σοφία Σακοράφα

Το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ είναι γεγονός και η λάθος ανάγνωσή του έφερε παρερμηνείες. Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Από την ταραχή στην τεράστια νίκη μια κυβίστηση δρόμος

ΣΕΓΑΣ: Από την ταραχή στην τεράστια νίκη μια κυβίστηση δρόμος

Από εκεί που μπορεί να μην είχε καν μέλη στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΓΑ «επειδή η 2η ευκαιρία κερδίζεται», φτάσαμε στη συντριπτική νίκη.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρώτοι Κώστας Κεντέρης και Τασούλα Κελεσίδου!

ΣΕΓΑΣ: Πρώτοι Κώστας Κεντέρης και Τασούλα Κελεσίδου!

Πρώτος σε προτίμηση από τα σωματεία ανάμεσα στα μέλη που εκλέγονται αναδείχθηκε ο Κώστας Κεντέρης. Ψηλά στη λίστα και η Τασούλα Κελεσίδου.

Στίβος