ΒΟΛΕΪ

Κηφισιά: Ορφανός ο νέος της προπονητής

Την πρόσληψη του Γιάννη Ορφανού ανακοίνωσε η Κηφισιά για την επόμενη χρονιά. Ο 41χρονος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα των βορείων προαστίων. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κηφισιά: «Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2021-22....
Κηφισιά: Ορφανός ο νέος της προπονητής

Την πρόσληψη του Γιάννη Ορφανού ανακοίνωσε η Κηφισιά για την επόμενη χρονιά. Ο 41χρονος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα των βορείων προαστίων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κηφισιά: «Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 41χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που συμφωνήσαμε με τη διοίκηση της Κηφισιάς να συνεργαστούμε τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της ομάδας αγαπούν το βόλεϊ και στηρίζουν την Κηφισιά. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ οι νέοι μου συνεργάτες είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην ομάδα και στο ελληνικό βόλεϊ.

Είναι άνθρωποι του βόλεϊ και γνωρίζουν το άθλημα. Ένιωσα αμέσως μία καλή χημεία με τους ανθρώπους της Κηφισιάς».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ορφανός επισήμανε: «Είναι σημαντικό που η Κηφισιά εμπιστεύεται τους Έλληνες προπονητές και την έχουν δικαιώσει οι επιλογές της όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν περάσει αξιόλογοι προπονητές στην Κηφισιά οι οποίοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Από την πλευρά μου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με νέα ταλαντούχα παιδιά αλλά παράλληλα θα κοιτάξουμε να πλαισιώσουμε την ομάδα και με κάποιους εμπείρους αθλητές γιατί το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι αρκετά πιο δυνατό σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Προφανώς η νέα ΚΥΑ και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία των ομάδων θα κάνει καλό στο άθλημα και θα δώσει ανάσα στις ομάδες. Αυτό θα βοηθήσει τόσο τις διοικήσεις όσο και τους προπονητές ώστε να φτιάξουμε πιο δυνατά ράστερ αλλά και τις ελληνικές ομάδες να επιστρέψουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα . Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία δύσκολα χρόνια οι διοικήσεις έβρισκαν με δυσκολία χορηγούς και με τις δικές τους υπερβάσεις κράτησαν ζωντανό το άθλημα μας».

Αναφερόμενος στον COVID-19 που τόσο ταλαιπωρεί και τον ελληνικό αθλητισμό ο Γιάννης Ορφανός υπογράμμισε: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος η οποία επηρέασε όλες τις ομάδες. Ελπίζω ότι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση όσο προχωρά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα αφήσουμε πίσω μας τον κορωνοϊό και θα κοιτάξουμε μπροστά».

Ολοκληρώνοντας ο Γιάννης Ορφανός και απαντώντας σε ερώτηση για τους στόχους της Κηφισιάς την επόμενη περίοδο είπε: « Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους καθώς τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές μας κινήσεις. Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να βρισκόμαστε κοντά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βόλεϊ: O ΑΟ Θήρας 3-1 τον ΖΑΟΝ και Χαλκίδα

O ΑΟ Θήρας 3-1 τον ΖΑΟΝ και Χαλκίδα

Ο ΑΟ Θήρας νίκησε 3-1 τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου στη Χαλκίδα.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: O ΠΑΟΚ 3-1 στο Μετς και πρόκριση

O ΠΑΟΚ 3-1 στο Μετς και πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό στο Μετς και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου με κορυφαία την Τάουμπνερ.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: O Πανιώνιος 3-0 την ΑΕΚ και ξανά Final Four

O Πανιώνιος 3-0 την ΑΕΚ και ξανά Final Four

Ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 την ΑΕΚ και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στο Final Four του Κυπέλλου.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός στο Final Four με 3-1 επί του Μίλωνα

Ο Ολυμπιακός στο Final Four με 3-1 επί του Μίλωνα

Στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του μαχητικού Μίλωνα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο Final Four της Χαλκίδας όπου θα διεκδικήσει την υπεράσπιση του τίτλου του.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: Ο ΠΑΟΚ λύγισε στο τάι μπρέικ στην Άαλστ και κρατά ζωντανή την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ λύγισε στο τάι μπρέικ στην Άαλστ και κρατά ζωντανή την πρόκριση

Ο Ερνάντες με 22 πόντους και ο Κοβάσεβιτς με 19 ξεχώρισαν για τον ΠΑΟΚ ενώ για την Άαλστ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρέμπελ.

Βόλεϊ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μίλωνας – Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μίλωνας – Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μίλωνας - Παναθηναϊκός με φόντο τη Volley League, ματς υψηλής έντασης, όπου οι λεπτομέρειες στις κρίσιμες φάσεις θα κάνουν τη διαφορά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Βόλεϊ: Α.Ο.Π Κηφισιά – ΑΟ Φλοίσβος: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Α.Ο.Π Κηφισιά – ΑΟ Φλοίσβος: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Α.Ο.Π Κηφισιά - ΑΟ Φλοίσβος με φόντο τη Volley League, παιχνίδι λεπτομερειών, όπου το σερβίς και οι κρίσιμες μπάλες καθορίζουν πολλά.

Βόλεϊ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε ματς υψηλής έντασης, με κάθε σετ να μοιάζει τελικός και τις λεπτομέρειες να κρίνουν τη μάχη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πανιώνιος – Ολυμπιάδα Νεάπολης (Γ) 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος – Ολυμπιάδα Νεάπολης (Γ) 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος - Ολυμπιάδα Νεάπολης (Γ) με φόντο την Ευρώπη, σε ματς που ζητά συγκέντρωση, σωστές επιλογές και διάρκεια σε κάθε σετ μέχρι τέλους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ