ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: «Ανίκανη η ΕΟΠΕ, το θέατρο του παραλόγου ο ΠΑΟΚ»

Βολές εξαπέλυσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά της ΕΟΠΕ, του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, αλλά και της ΕΡΤ για τα όσα έγιναν χθες (20/04) στον ημιτελικό Κυπέλλου στη Ρόδο. Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν τη διοργανώτρια αρχή ανίκανη, ενώ τονίζουν πως είναι πλέον διατεθειμένοι να απαντήσουν με το… ίδιο νόμισμα. Στην κορυφή του top 10 o Giannis Αναλυτικά, η σχετική...
Ολυμπιακός: «Ανίκανη η ΕΟΠΕ, το θέατρο του παραλόγου ο ΠΑΟΚ»

Βολές εξαπέλυσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά της ΕΟΠΕ, του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, αλλά και της ΕΡΤ για τα όσα έγιναν χθες (20/04) στον ημιτελικό Κυπέλλου στη Ρόδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν τη διοργανώτρια αρχή ανίκανη, ενώ τονίζουν πως είναι πλέον διατεθειμένοι να απαντήσουν με το… ίδιο νόμισμα.

Στην κορυφή του top 10 o Giannis

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της φαρσοκωμωδίας στην οποία μετατράπηκε ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας του Βόλεϊ Ανδρών, να αποδώσουμε τα «εύσημα» στους συντελεστές της παράστασης, που στήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι της Ρόδου. Μιας φαρσοκωμωδίας με πρωταγωνιστές την ΕΟΠΕ, το διαιτητή Γεροθόδωρο, ο οποίος αποδεδειγμένα δεν βλέπει και δεν ακούει και τον ΠΑΟΚ σε ρόλο ενορχηστρωτή-σκηνοθέτη.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οι προαναφερθέντες, ακολουθούσαν ευλαβικά ένα σενάριο, το οποίο ήταν καλογραμμένο, μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, με την ΕΡΤ να ακολουθεί με τις κάμερες της καρέ καρέ του πρωταγωνιστές. Σήμερα λοιπόν βραβεύεται ο ΠΑΟΚ για τη… σύλληψη του σεναρίου, η ΕΡΤ για τη… σκηνοθεσία και την απόδοση των διαλόγων και οι διαιτητές και παράγοντες της ομοσπονδίας, για τους σημαντικούς ρόλους που υποδύθηκαν.

Είναι εύλογο λοιπόν να μην υπάρχει χρόνος από την ομοσπονδία να ασχοληθεί με την διοργάνωση και να είναι απούσα και ανίκανη, να προστατέψει τους βασικούς κανόνες μιας αναμέτρησης βόλεϊ, αλλά και τους κανόνες που θέσπισε η ίδια και συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τα βάλατε μαζί με τους Ροδίτες φιλάθλους του Ολυμπιακού, διότι… ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ! Οι Ροδίτες φίλοι του Ολυμπιακού είχαν ακολουθήσει την διαδικασία που είχε ανακοινώσει η… ανίκανη διοργανώτρια αρχή, η ομοσπονδία, η οποία δεν μπορούσε να προστατέψει ούτε τους κανονισμούς που η ίδια μαζί με την πολιτεία, έθεσε. Γιατί κύριοι της ΕΟΠΕ, κάνατε τα στραβά μάτια στους θεατρινισμούς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν επίσης ανίκανοι, να βρουν 15 ομοϊδεάτες τους στο νησί της Ρόδου και ήθελαν να κατεβάσουν την Θύρα 4 από την Θεσσαλονίκη; Αυτό που έκαναν δηλαδή και πέρσι στο Αλεξάνδρειο, όπου οι 50 προσκλήσεις έγιναν 1000 φωτοτυπίες! Και εκεί η ομοσπονδία απέδειξε την ανικανότητα της και παρακολουθήσαμε στιγμές ιδιαίτερου κάλους, με μικρά παιδιά να σηκώνονται άρον άρον από τις θέσεις τους στο γήπεδο!

Ο ΠΑΟΚ χτες, δεν έκανε τίποτα λιγότερο από αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και καιρό και εσείς να ανέχεστε. Υπό την ανοχή των διαιτητών χτες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, χωρίς να συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος, από την στιγμή που όσοι ήταν εντός γηπέδου είχαν ακολουθήσει την διαδικασία, που είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες και ήταν όλοι διαπιστευμένοι, καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα, για περίπου μισή ώρα, δίνοντας εξαιρετική παράσταση φτηνού θεατρινισμού, πάντα όταν οι κάμερες έγραφαν και τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, για να τους δει ο “μεγάλος πατέρας”. Το ίδιο έκαναν και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αφού όταν έκριναν σκόπιμο, βάσει της ροής αυτού, το διέκοπταν πάντα υπέρ της ομάδας τους, για ανύπαρκτους λόγους ή δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία που θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε, μόνο αν ο ΠΑΟΚ μέχρι χθες λάμβανε μέρος σε αγώνες μπαλέτου.

Οι δυο διαιτητές του αγώνα, ο γυμνασίαρχος αλλά και η ομοσπονδία, ανέχτηκαν όλες αυτές τις ενέργειες καταστρέφοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, αλλά και όλη την διοργάνωση, μιας και το επόμενο παιχνίδι ξεκίνησε σχεδόν στις εννιά η ώρα και τελείωσε μεσάνυχτα! Συγχαρητήρια για την σπουδαία διοργάνωση, ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ σήμερα, Ηρακλής, επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, με τους παίχτες να τρώνε βραδινό ακόμη πιο αργά, έχοντας χρόνο ξεκούρασης για να αγωνιστούν σήμερα μόλις 12 ώρες!
Φυσικά κύριοι τις ομοσπονδίας, η ευαισθησία σας είχε χαθεί, την στιγμή που χυδαία συνθήματα ακούστηκαν για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και μάλιστα ονομαστικά! Εκεί κανένα αυτί των κυρίων αυτών, δεν ίδρωσε και κανένας από όλους αυτούς δεν έδωσε σημασία!

Η κρατική τηλεόραση που είχε αναλάβει την μετάδοση, από πολύ νωρίς είχε γίνει το μέσο έκφρασης και το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ, αφού από πριν ξεκινήσει ο αγώνας με κάθε ευκαιρία οι δυο ρεπόρτερ του καναλιού προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τους θεατρινισμούς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να αφήσουν υπονοούμενα για τους νομίμως εβρισκόμενους φίλους του Ολυμπιακού στην εξέδρα.

Αποκορύφωμα της μεροληψίας υπέρ ενός, ήταν το γεγονός ότι έδωσαν ανοιχτό μικρόφωνο κατά την διάρκεια του αγώνα στον αποβληθέντα τιμ μάνατζερ της ομάδας του ΠΑΟΚ, κ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος μέσα στο παραλήρημα του, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση, προσπαθούσε να βάλει στο κάδρο σημεία που του είχαν υπαγορευτεί, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια κοινή γνώμη υπέρ των θεατρινισμών και κατά του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του, μιλώντας για δήθεν συνθήματα κατά της Μακεδονίας.

Στο τέλος του αγώνα ο κ. Ράνιος, που περιέγραφε τον αγώνα, πανηγύρισε λες και ο ίδιος αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αν την φόραγε κάτω από το πουκάμισο του, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε! Για την ΕΡΤ δεν έχει καμία βαρύτητα ότι ο Ολυμπιακός είναι πολυνίκης του θεσμού με 17 τρόπαια και για αυτό δεν έκρινε σκόπιμο να το αναφέρει. Αντίθετα έκρινε σκόπιμο να κάνει ειδική αναφορά με κάρτα στην ζωντανή ροή τις δυο τελευταίες ήττες, που έχει ο Ολυμπιακός σε τελικούς το 2010 και το 2015. Η ρεπόρτερ που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο θεώρησε ανάξιο αναφοράς την παρουσία μιας Ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στον τελικό μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπως το CEV Challenge Cup, για αυτό ουδέποτε το ανέφερε, παρά μόνο ότι οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν στην διοργάνωση γενικά. Στην συνέχεια μας ενημέρωναν για την προειδοποίηση του ΠΑΟΚ για αποχώρηση, αν στην εξέδρα βρίσκονταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Λες και ο ΠΑΟΚ είχε δικαίωμα να το κάνει αυτό! Να φτιάξει δηλαδή άλλους κανονισμούς, δικούς του, αφού σε ολόκληρη Ρόδο δεν βρέθηκαν 15 φίλοι του ΠΑΟΚ να πάρουν τις προσκλήσεις που τους αντιστοιχούσαν, έχοντας το δικαίωμα μάλιστα, να δηλώσουν πάνω από 150 ροδίτες φιλάθλους!

Πηγαίνετε λοιπόν, τώρα κύριοι και κυρίες της ΕΟΠΕ, να κάνετε την απονομή σε αυτούς που μας ζητούσατε χτες να κάνουμε υπομονή μαζί τους. Αφού αυτό θέλετε αυτό θα πάρετε. Από αύριο λοιπόν και εμείς, θα είμαστε το ίδιο και χειρότεροι! Αυτό σας αξίζει!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βόλεϊ: Έτσι πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο βόλεϊ! Χαρά, συγκίνηση και αποθέωση (vids)

Έτσι πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο βόλεϊ! Χαρά, συγκίνηση και αποθέωση (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο τάι μπρέικ του Ολυμπιακού με 3-2 σετ και πανηγύρισε το 22ο πρωτάθλημα στο βόλεϊ.

Βόλεϊ
Μπάσκετ: Άρης: Σε Live Streaming η γιορτή στο Παλέ για τα 111 χρόνια

Άρης: Σε Live Streaming η γιορτή στο Παλέ για τα 111 χρόνια

Από εδώ θα παρακολουθήσετε τη γιορτή του Άρη για τα γενέθλιά του.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης Θεσσαλονίκης γενέθλια: Όταν πριν από 111 χρόνια 22 «μικροί» δημιούργησαν κάτι τόσο μεγάλο (vids+pics)

Άρης Θεσσαλονίκης γενέθλια: Όταν πριν από 111 χρόνια 22 «μικροί» δημιούργησαν κάτι τόσο μεγάλο (vids+pics)

Ο Άρης κλείνει 111 χρόνια ζωής και η κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική προσφορά του στην Ελλάδα είναι ανεκτίμητη.

Ποδόσφαιρο
Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός έτσι όπως το πάει, θα πάρει το Champions League

Ο Ολυμπιακός έτσι όπως το πάει, θα πάρει το Champions League

Ο Ολυμπιακός πάει για το Champions League

Βόλεϊ
VIRAL: Βόλεϊ Ολυμπιακού: Τρεις που έφταναν για… χιλιάδες!

Βόλεϊ Ολυμπιακού: Τρεις που έφταναν για… χιλιάδες!

O Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στο βόλεϊ στην Ευρώπη!

VIRAL
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Βόλεϊ: Η συγκινητική στιγμή που η Πέννυ Ρόγκα αποθεώνεται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Η συγκινητική στιγμή που η Πέννυ Ρόγκα αποθεώνεται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αποθέωση για την Πέννυ Ρόγκα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: Πόσο «άρρωστος» Ολυμπιακός είναι ο Μεντιλίμπαρ;

Πόσο «άρρωστος» Ολυμπιακός είναι ο Μεντιλίμπαρ;

Δεν χάνει αγώνα του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μετά το μπάσκετ έκανε την εμφάνισή του και σε αγώνα βόλεϊ της ομάδας του Πειραιά.

Βόλεϊ