Sportime

Ο Λίτλερ πλησίασε αλλά έχασε έδαφος στη μάχη για το Players Championship

Ο Λουκ Λίτλερ έφτασε ξανά κοντά στον τίτλο, όμως η ήττα από τον Μπρένταν Ντόλαν δυσκολεύει την πρόκριση στο Minehead.

Ανδρέας Βρεττάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
Τρία βελάκια μπροστά από τον στόχο σε άδεια σκηνή darts αποτυπώνουν τις λεπτές ισορροπίες μιας διοργάνωσης, Πηγή: Sportime.gr
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Λουκ Λίτλερ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του PC28 στο Λέστερ, όμως η ήττα από τον Μπρένταν Ντόλαν δυσκολεύει την προσπάθειά του να εξασφαλίσει θέση στους τελικούς του Players Championship. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε ένα βήμα περισσότερο από την προηγούμενη ημέρα, αλλά έμεινε ξανά μακριά από το τρόπαιο.

Ο Ντόλαν επικράτησε στον ημιτελικό και συνέχισε την πορεία του μέχρι τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τον Λουκ Χάμφρις με 8-6. Ο Χάμφρις αναγνώρισε μετά τη νίκη ότι ο Λίτλερ έχει κυριαρχήσει στο άθλημα τους τελευταίους 18 μήνες και χαρακτήρισε τον εαυτό του βασικό αντίπαλο στην προσπάθεια να μην κερδίσει τα πάντα.

Ο Λίτλερ ανέβηκε από την 141η στην 125η θέση της κατάταξης χρηματικών επάθλων και πρόσθεσε 10.500 λίρες. Παρά τη βελτίωση, απέχει ακόμη 16.750 λίρες από τον Σέιν ΜακΓκουρκ που βρίσκεται στη 64η θέση, το τελευταίο όριο πρόκρισης για το Minehead.

Η κατάσταση έχει διαμορφωθεί επειδή ο 19χρονος είχε αποφύγει τα πρώτα 26 τουρνουά της σειράς για να διαχειριστεί το πρόγραμμά του. Απομένουν έξι διοργανώσεις και το προβλεπόμενο όριο αναμένεται να ξεπεράσει τις 30.000 λίρες.

Η πρόκριση παραμένει εφικτή, αλλά απαιτεί συνέπεια στα επόμενα events. Ο Λίτλερ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο Ντεν Μπος, παρότι μέχρι τώρα είχε επιλέξει να αγωνίζεται κυρίως στα βρετανικά τουρνουά.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα