SPORTIME BET

Αντώνης Νικοπολίδης: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» – Ο τερματοφύλακας της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας του 2004 μας παίρνει μαζί του σε ένα συγκινητικό ταξίδι πίσω στον χρόνο

Δείτε το δεύτερο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο του ΟΠΑΠ για το έπος της Πορτογαλίας
Αντώνης Νικοπολίδης: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» – Ο τερματοφύλακας της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας του 2004  μας παίρνει μαζί του σε ένα συγκινητικό ταξίδι πίσω στον χρόνο

Σαν σήμερα, 16 Ιουνίου του 2004, η Εθνική μας Ομάδα αντιμετώπισε την πανίσχυρη Ισπανία στο Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO. Η αντίπαλος της Εθνικής μας είχε μια πλειάδα αστέρων της εποχής στο ρόστερ της, μεταξύ των οποίων τον Ραούλ Γκονζάλες, τον Φερνάντο Μοριέντες και τον Ίκερ Κασίγιας.

Μπροστά τους, όμως, εκείνοι οι αστέρες βρήκαν το Νο1 της Εθνικής. Τον Αντώνη Νικοπολίδη. Πώς ένιωθε ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας βλέποντας του Ισπανούς να επιτίθενται, τι σκεφτόταν σε κάθε απόκρουση, σε κάθε έξοδο, σε κάθε απομάκρυνση της μπάλας; Τι θα μπορούσε να πει στον ίδιο του τον εαυτό, αν τον αντίκριζε μπροστά του, 20 χρόνια μετά;  Το 1-1 με την Ισπανία, ήρθε με γκολ του Χαριστέα μετά από μια εξαιρετική ασίστ του Βασίλη Τσιάρτα και έβαλε την Ελλάδα σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, μέσω του ΟΠΑΠ, απευθύνεται στον 33χρονο εαυτό του και τον προετοιμάζει για το πιο «τρελό ταξίδι που έχει κάνει ποτέ» και για ένα παραμύθι που θα έχει Happy End.

Δείτε το βίντεο:

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Aντώνη Νικοπολίδη είναι το δεύτερο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας. Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πάει και τελείωσε, βρήκε και άλλον παικταρά

ΠΑΟΚ: Πάει και τελείωσε, βρήκε και άλλον παικταρά

Ο δεύτερος ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ήταν και το τέλος του debate για το αν έχει βρει κι άλλον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κρέμασε τα παπούτσια του άλλοτε Έλληνας διεθνής μπακ της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού

Κρέμασε τα παπούτσια του άλλοτε Έλληνας διεθνής μπακ της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού

Υπήρξε Έλληνας διεθνής, από τους κορυφαίους τα τελευταία χρόνια στη θέση του, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η πιο value for money μεταγραφή της ΑΕΚ

Η πιο value for money μεταγραφή της ΑΕΚ

Έχει κάνει ήδη απόσβεση των χρημάτων που έδωσε η ΑΕΚ για την αφεντιά του, ο Ράζβαν Μάριν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επεισόδια στη Ρίο Άβε λένε οι Πορτογάλοι

Επεισόδια στη Ρίο Άβε λένε οι Πορτογάλοι

Συνθήματα έγραψαν οι οπαδοί της Ρίο Άβε έξω από το προπονητικό κέντρο αναφέρει σε δημοσίευμά της η έγκυρη Record

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θέλει κίνητρο ο Ελ Κααμπί και το νέο συμβόλαιο που δεν υπάρχει ακόμα θα είναι κάτι τέτοιο

Ολυμπιακός: Θέλει κίνητρο ο Ελ Κααμπί και το νέο συμβόλαιο που δεν υπάρχει ακόμα θα είναι κάτι τέτοιο

Λεπτομέρειες μένουν ακόμα για να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού, όμως στην περίπτωση του Ελ Κααμπί αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γερμανός Όσμερς σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Όσμερς σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Όσμερς έρχεται για να σφυρίξει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, γνωστός στην Ελλάδα από άλλα ματς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σημαντικό προβάδισμα πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ

Σημαντικό προβάδισμα πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέκτησε ο ΠΑΟ Ρουφ, επικρατώντας με 2-1 του Ηλυσιακού στον πρώτο ημιτελικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδιωξε τον Ντάις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ποιος το φαβορί να αναλάβει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδιωξε τον Ντάις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ποιος το φαβορί να αναλάβει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε κίνηση που ήδη συζητιέται στην Αγγλία, τέλος ο Ντάις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπρέντφορντ - Άρσεναλ υπόσχεται ρυθμό ένταση δυνατές μονομαχίες μάχη στις δύο περιοχές και στιγμές που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο