Sportime

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 83 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Οκτώβριο

Mεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Οκτώβριο του 2019 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 83 εκατομμύρια ευρώ.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 83 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Οκτώβριο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Mεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Οκτώβριο του 2019 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 83 εκατομμύρια ευρώ.

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Δήμο Ευρώτα στην Πελοπόννησο, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Να Σκοράρουν και οι 2 ομάδες», «Σύνολο Γκολ» και «Ημίχρονο/Τελικό» σε δεκαπέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το Κύπελλο Γαλλίας, έπαιξε το σύστημα 14 και με 20 ευρώ κέρδισε 36.826,06 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στοίχημα 7/11 Μανωλίδης: Με βάση τη Λάτσιο και όχι μόνο!

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στο Markopoulo Park, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας ένας νικητής από το Νέο Ηράκλειο κέρδισε 4.066,87 ευρώ. Στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) εννέα νικητές κέρδισαν από 1.807,25 ευρώ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα