SPORTIME BET

Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

Έβερτον-Τότεναμ απόψε (22:00) με πολλές στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* από το Pamestoixima.gr!
Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ ολοκληρώνεται σήμερα (22:00) η 29η αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον έχει πάρει τα πάνω της από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Σον Ντάις. Σε 7 παιχνίδια μάζεψε 9 βαθμούς και βρίσκεται στη διαχωριστική γραμμή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τσέλσι. Εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή και χρειάζεται τους βαθμούς.

Η Τότεναμ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική. Κέρδιζε με 1-3 τη Σαουθάμπτον, αλλά δέχτηκε 2 γκολ στο τέλος και ισοφαρίστηκε 3-3. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με προπονητή τον Αντόνιο Κόντε. Στον πάγκο θα είναι απόψε και έως το τέλος της σεζόν ο βοηθός του Κριστιάν Στελίνι. Στην 5η θέση υποχώρησε η Τότεναμ μετά τη χτεσινή νίκη της Νιούκαστλ με 2-0 κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχος της είναι να τερματίσει στην τετράδα για να παίξει στο Champions League.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» * προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Έβερτον-Τότεναμ.

Η νέα εποχή για το Pamestoixima.gr ξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Δυνατές αναμετρήσεις σήμερα σε Ιταλία και Ισπανία

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και αγώνες από τη Serie A και τη La Liga με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, διεξάγονται τα παιχνίδια Έμπολι-Λέτσε (19:30) και Σασουόλο-Τορίνο (21:45).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική με την αναμέτρηση Βαλένθια-Βαγιεκάνο (22:00).

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr μπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με το Weekly Pass Extreme!*

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Ήθελε να φύγει ο Συλαϊδόπουλος

Ρίο Άβε: Ήθελε να φύγει ο Συλαϊδόπουλος

Το παιχνίδι της Δευτέρας για τη Ρίο Άβε, με την Μορεϊνένσε, θεωρείται το παιχνίδι της... σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Χωρίς Τεχέρο στον Βόλο – Σκέψεις για αλλαγές και μία… έκπληξη από τον Χιμένεθ

Άρης: Χωρίς Τεχέρο στον Βόλο – Σκέψεις για αλλαγές και μία… έκπληξη από τον Χιμένεθ

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κρατά κλειστά χαρτιά και να εξετάζει διαφοροποιήσεις στο πλάνο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άλλος άνθρωπος ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη μετά τον Παναθηναϊκό

Άλλος άνθρωπος ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη μετά τον Παναθηναϊκό

Η εβδομάδα που διανύουμε εξελίχθηκε σε... διαβολοβδομάδα για τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ σε κρίση με τέταρτο προπονητή – Συμφώνησε ο Περέιρα

Νότιγχαμ Φόρεστ σε κρίση με τέταρτο προπονητή – Συμφώνησε ο Περέιρα

Η Φόρεστ βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και απομένουν δώδεκα αγωνιστικές για το φινάλε της Premier League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πίεση στον Μαρινάκη για τις απολύσεις

Πίεση στον Μαρινάκη για τις απολύσεις

Στην Αγγλία γίνεται λόγος για έντονη πίεση στα αποδυτήρια και για αυξημένη επιρροή παικτών στις εξελίξεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τελειώνει η υπομονή

ΑΕΚ: Τελειώνει η υπομονή

Στενεύουν τα περιθώρια για ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κώστας Καραπαπάς είχε προειδοποιήσει πως στον Ολυμπιακό ξέρουν πράγματα για Ηλιόπουλο

Ο Κώστας Καραπαπάς είχε προειδοποιήσει πως στον Ολυμπιακό ξέρουν πράγματα για Ηλιόπουλο

Λέτε να ακολουθήσουν και άλλα μετά την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη πλέον;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Η Ελλάδα θα έχει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια τη σεζόν 2026-27, όμως η τελική τους κατανομή εξαρτάται άμεσα από τον Κυπελλούχο. Τι ισχύει σε κάθε σενάριο σύμφωνα με όσα ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η λέξη που δεν λένε για τον Kωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Η λέξη που δεν λένε για τον Kωνσταντέλια!

Το διάστημα απουσίας του Κωνσταντέλια φωτογραφίζει θλάση, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν λένε ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα του.

Ποδόσφαιρο