Το ΣΚΡΑΤΣ έρχεται στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας
Χορηγός του 36ου Athens Fashion Week και του New Designers Awards
Το ντεμπούτο του στον κόσμο της μόδας ετοιμάζεται να κάνει το ΣΚΡΑΤΣ ως χορηγός στο 36οAthensFashionWeek.
Hπιο λαμπερή γιορτή της μόδας ξεκινά σήμερα στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, στον Πειραιά, και θα διαρκέσει έως τις 7 Απριλίου, φέρνοντας στο προσκήνιο τη νέα γενιά ταλαντούχων σχεδιαστών και καθιστώντας την Αθήνα ως έναν από τους πιο δυναμικά εξελισσόμενους fashion destinations της Ευρώπης.
Μάλιστα, το ΣΚΡΑΤΣ, θα πρωταγωνιστήσει στο NewDesignersAwards, όπου ανερχόμενοι designers θα παρουσιάσουν δημιουργίες εμπνευσμένες από το δημοφιλές παιχνίδι.
Οι νέοι σχεδιαστές, που θα συμμετάσχουν στο catwalk της Πέμπτης 3 Απριλίου, θα συμπεριλάβουν στις κολεξιόν τους από μια δημιουργία με ένα στοιχείο…τύχης. Ο designer με το πιο ευφάνταστο ΣΚΡΑΤΣoutfit, θα κερδίσει το ειδικό βραβείο “BestScratchDesigner”.
Το σχέδιο που θα επικρατήσει θα είναι σε κερασί χρώμα, θα έχει pattern με γάτες, σμαράγδια ή διαμάντια; Οι απαντήσεις θα δοθούν στην πασαρέλα.
18+ επίγειο | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα


