SPORTMINUTE

Αγγελόπουλος: «Ήταν το όνειρό μου, θα χτίσουμε πάνω σε αυτό το τρόπαιο»

Η στιγμή που ονειρευόταν έφτασε για τον Μάκη Αγγελόπουλο που είδε την ΑΕΚ να επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προανήγγειλε και άλλες παρόμοιες χρονιές μέσω της κάμερας της ΕΡΤ: «Είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία της ΑΕΚ. Κερδίζουμε δεύτερο τελικό μέσα σε τρεις μήνες. Μεγάλη επιτυχία, μεγάλη χρονιά...
Αγγελόπουλος: «Ήταν το όνειρό μου, θα χτίσουμε πάνω σε αυτό το τρόπαιο»

Η στιγμή που ονειρευόταν έφτασε για τον Μάκη Αγγελόπουλο που είδε την ΑΕΚ να επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προανήγγειλε και άλλες παρόμοιες χρονιές μέσω της κάμερας της ΕΡΤ:

«Είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία της ΑΕΚ. Κερδίζουμε δεύτερο τελικό μέσα σε τρεις μήνες. Μεγάλη επιτυχία, μεγάλη χρονιά για την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια σε όλους για το πετυχημένο Final Four. Επίσης, αυτή τη χρονιά είχαμε την παραγωγή της ταινίας για το 1968. Ήταν μια καταπληκτική χρονιά. Είχαμε όραμα και όνειρο. Αυτό ήταν όνειρο για εμένα. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό το τρόπαιο. Τώρα είναι ώρα για πανηγύρια».

Όσον αφορά στη Euroleague και την πιθανότητα να συμμετάσχει η ΑΕΚ σε αυτή, τόνισε: «Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή για τη Euroleague. Αφού δεν υπάρχει καμία πρόταση στο τραπέζι για 10ετές συμβόλαιο, θα ήταν άσκοπο να μιλάμε τώρα για αυτό».

Τέλος, σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, είπε: «Είμαστε σε καταληκτικές συζητήσεις με την πολιτεία αναφορικά με το ποδηλατοδρόμιο. Ελπίζω μέσα στο επόμενο δίμηνο να έχουμε κάποια εξέλιξη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγελόπουλος: «Ήταν το όνειρό μου, θα χτίσουμε πάνω σε αυτό το τρόπαιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.