SPORTMINUTE

Σεμέδο: Το υπαρκτό ενδιαφέρον της Ρόμα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κι επίσημη πρόταση. Υπήρξε αναφορά πως η Ρόμα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μια αναφορά που έχει την βάση της. Περισσότερο από αυτή για τον Ζοσέ Σα! Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στους «τζιαλορόσι»,...
Σεμέδο: Το υπαρκτό ενδιαφέρον της Ρόμα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κι επίσημη πρόταση.

Υπήρξε αναφορά πως η Ρόμα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μια αναφορά που έχει την βάση της. Περισσότερο από αυτή για τον Ζοσέ Σα!

Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στους «τζιαλορόσι», αλλάζει τα μεταγραφικά τους δεδομένα.

Γιατί ο διάσημος ατζέντης του Ζόρζε Μέντες θα κοιτάξει να κάνει ό,τι γίνεται για ενίσχυση.

Τους Πορτογάλους τους ξέρει απέξω και χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις. Έστω και αν δεν είναι πελάτες του.

Κάτι που έχει να κάνει με την περίπτωση του Σεμέδο. Ο Ουλίσες Σάντος έχει τα δικαιώματα του. Με τους δύο μάνατζερ να έχουν και καλές σχέσεις.

Ένα άλλο στοιχείο έχει να κάνει με τον Τιάγκο Πίντο. Τον νέο αθλητικό διευθυντή της Ρόμα. Μέχρι πρότινος ήταν στην Μπενφίκα. Με την οποία το καλοκαίρι επιχείρησα να πάρει τον Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε και επικράτησε σε αυτή την… μάχη. Για να κάνει νέο συμβόλαιο στον Σεμέδο, που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Συμβόλαιο που έγινε και με την προοπτική να είναι πιο «δυνατός», σε περίπτωση που υπάρξει νέα πίεση για τον διεθνή στόπερ.

Δεν αποκλείεται αυτή η νέα πίεση να έρθει από την πλευρά της Ρόμα. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως και αυτό το καλοκαίρι θα δεχθεί κρούσεις για τον Σεμέδο.

Οι καλές σχέσεις

Παράλληλα έχει καλές σχέσεις και με την Ρόμα. Στην οποία έχει παραχωρήσει στο παρελθόν τους Τοροσίδη, Μανωλά.

Η διασύνδεση των δύο συλλόγων παραμένει. Μάλιστα έχει να κάνει με μεταγραφές αμυντικών. Και ο Σεμέδο είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως είναι ανοικτοί σε προτάσεις. Ο Σεμέδο είναι ένας κεντρικός αμυντικός με μεγάλες ικανότητες.

Αλλά η προσωπική του ζωή δεν είναι τόσο ήρεμη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την συμμετοχή του σε πάρτι, σε κλειστό ξενοδοχείο, την εποχή της καραντίνας.

Βέβαια στο γήπεδο τα δίνει όλα. Και στις προπονήσεις. Ωστόσο χρειάζεται μια προσοχή εκτός γηπέδων.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει «πιέσει» για να αποχωρήσει. Δεν το έκανε ούτε με την Μπενφίκα. Γι’ αυτό και είπε εύκολα το ναι, όταν οι Πειραιώτες του πρότειναν ανανέωση με καλά χρήματα. Που άγγιζαν τις ετήσιες απολαβές που του πρόσφεραν οι «αετοί».

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Το επόμενο πρότζεκτ της ακαδημίας…

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα πουλάει τα Mirage για να αγοράσει Rafale – Τα σχέδια που τρομάζουν την Τουρκία!

Η Ελλάδα πουλάει τα Mirage για να αγοράσει Rafale – Τα σχέδια που τρομάζουν την Τουρκία!

Η Ελλάδα συνεχίζει την ενίσχυσή της!

Ελληνοτουρκικά
Media: Ευγενία Σαμαρά: Της ψάχνουν project για μείνει στην ΕΡΤ!

Ευγενία Σαμαρά: Της ψάχνουν project για μείνει στην ΕΡΤ!

Συνεχίζει στην ΕΡΤ η Ευγενία Σαμαρά;

Media
Έλληνες του εξωτερικού: Γιώργος Μασούρας : Το χειρότερο σενάριο…

Γιώργος Μασούρας : Το χειρότερο σενάριο…

Όλα στραβά κι ανάποδα πάνε για την Μπόχουμ, Ο Γιώργος Μασούρας και οι συμπαίκτες του έχουν έναν τελικό μπροστά τους…

Έλληνες του εξωτερικού
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος τρέμει για αντίποινα από τον Στέφανο μετά την εξαγορά της κλινικής!

Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος τρέμει για αντίποινα από τον Στέφανο μετά την εξαγορά της κλινικής!

Όλα οι αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Media
World Football: Σαν σήμερα, 27 Απριλίου 1993: Η μέρα που η Ζάμπια έχασε την ομάδα των ονείρων της

Σαν σήμερα, 27 Απριλίου 1993: Η μέρα που η Ζάμπια έχασε την ομάδα των ονείρων της

Σαν σήμερα, το 1993, το ποδόσφαιρο της Ζάμπια βυθίστηκε στο πένθος. Ένα αεροπορικό δυστύχημα στέρησε από τη χώρα μια γενιά γεμάτη όνειρα

World Football
ExtraTime: Νέο και με νόημα τραγούδι με το Μανώλη Μητσιά

Νέο και με νόημα τραγούδι με το Μανώλη Μητσιά

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Τρέξε, τρέξε δεν υπάρχει ώρα….

ExtraTime
Μπάσκετ: Το απίστευτο περιστατικό με τη μητέρα του Στεφ Κάρι σε πολυτελές κατάστημα – και η αντίδραση που συγκίνησε το διαδίκτυο

Το απίστευτο περιστατικό με τη μητέρα του Στεφ Κάρι σε πολυτελές κατάστημα – και η αντίδραση που συγκίνησε το διαδίκτυο

Η Σόνια Κάρι, μητέρα του Στεφ Κάρι, βίωσε την απόρριψη σε ένα πολυτελές κατάστημα λόγω της εμφάνισής της — και όταν το βίντεο της σκηνής κυκλοφόρησε,

Μπάσκετ
Media: ΕΡΤ: Τέλος πασίγνωστη αγαπημένη εκπομπή!

ΕΡΤ: Τέλος πασίγνωστη αγαπημένη εκπομπή!

Πάει προς το τέλος της πασίγνωστη εκπομπή της ΕΡΤ!

Media
Έλληνες του εξωτερικού: Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Τέλος! Φεύγει, εκεί λένε όλοι πως θα πάει

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Τέλος! Φεύγει, εκεί λένε όλοι πως θα πάει

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να κάνει νέα μεταγραφή

Έλληνες του εξωτερικού