SPORTMINUTE

Ξέσπασμα Βαζάκα, ζήτησε εξηγήσεις από οπαδό που τον έβριζε

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Λάρισας και μίλησε για πόλεμο που δέχεται από μερίδα του κόσμου
Ξέσπασμα Βαζάκα, ζήτησε εξηγήσεις από οπαδό που τον έβριζε

Η βαριά ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Απόλλων Λάρισας με 4-1 την Κυριακή (18/3) για την 22η αγωνιστική της football league προκάλεσε το ξέσπασμα του Γιώργου Βαζάκα. Όχι λόγω του ευρύ σκορ, αλλά κυρίως λόγω της συμπεριφοράς ενός οπαδού, ο οποίος από το πρώτο μέρος δεν σταμάτησε να επιτίθεται φραστικά, τόσο στον ίδιο τον προπονητή της ΑΣΑ, όσο και σε ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Βαζάκας κατευθύνθηκε προς το μέρος των οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο και μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις από έναν συγκεκριμένο, που όπως είπε, έβριζε τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Βαζάκας αποχωρεί υπό την συνοδεία δύο αστυνομικών

Εν συνεχεία, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο περιστατικό στην συνέντευξη τύπου και μίλησε με σκληρά λόγια. Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα από τότε που ήρθα στην Αναγέννηση. Δεν θα μείνω στο παιχνίδι, γιατί οι ήττες είναι γι αυτούς που παίζουν, όπως και οι ισοπαλίες όπως και οι νίκες. Το πιο σοβαρό πράγμα είναι ότι βλέπω κάτι που υποβόσκει και προσπαθούν κάποιοι να φέρουν τον διχασμό στην ομάδα. Ξεχνάνε ότι αυτή η ομάδα χτίστηκε όπως χτίστηκε το καλοκαίρι. Και τον Οκτώβριο θα μπορούσε να μην υπάρχει.

Ήρθε κάποιος σήμερα στο ματς και από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό δεν σταμάτησε να βρίζει εμένα και την οικογένεια μου. Έφτασε ο τερματοφύλακας μου, ο Γκέκας να τον βρει ώστε να του μιλήσει για να σταματήσει.

Τώρα βλέπω ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Ας έρθουν όσοι θέλουν για να βοηθήσουν. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να σώσουμε την ομάδα. Υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν να την διχάσουν. Εγώ και οι παίκτες είμαστε ενωμένοι.

Θα μπορούσα να φύγω όταν ήμουν καβάλα στο άλογο, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα εδώ. Πρέπει να καταλάβει όλη η Καρδίτσα ότι εμείς προσπαθούμε και να μας στηρίξει και να απομονώσει αυτούς που θέλουν να διχάσουν. Αλλιώς εγώ δεν έχω θέση εδώ.

Αν δεν είναι ενωμένοι όλοι, η διοίκηση, οι παίκτες, ο προπονητής, ο κόσμος και στην δύσκολη κατάσταση όπως είμαστε τώρα τότε δεν θα πετύχουμε τίποτα. Ερχόμαστε από ήττες αλλά μην ξεχνάτε πως το 90% των παικτών μας δεν έχουν εμπειρία Β’ Εθνικής. Πάλεψαν όμως κι έφεραν την ομάδα εδώ.

Ο κόσμος πρέπει να απομονώσει αυτούς που θέλουν τον διχασμό, να στηρίξει την προσπάθεια, να βοηθήσει για να πετύχουμε το στόχο. Το αποτέλεσμα σήμερα παίζει δεύτερο ρόλο. Ξέφυγα μετά από 25 χρόνια προπονητής και απάντησα σε αυτόν που με έβριζε. Τρελάθηκα. Δεν είχα το μυαλό μου στο παιχνίδι για πρώτη φορά. Αλλά ξέρετε ότι μερικές φορές υπάρχουν και όρια.

Ζητάω συγγνώμη από τον καλό κόσμο της Αναγέννησης. Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Πρέπει να οργανωθούμε γιατί είμαστε η ίδια η ομάδα που στον πρώτο γύρο έκανε τους πάντες να λένε για το πόσο καλοί είμαστε».

Στους οπαδούς της ΑΣΑ πήγε ο Βαζάκας με το σφύριγμα της λήξης

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
World Football: Η χειρότερη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ; Όλα όσα έγιναν στην Ισπανία το ’82…

Η χειρότερη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ; Όλα όσα έγιναν στην Ισπανία το ’82…

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1982, στην Ισπανία. Η παρουσία του, όμως, δεν ήταν αντάξια της λάμψης του και κατέληξε σε έναν από τους πιο άδοξους αποκλεισμούς της Αργεντινής.

World Football
Must Read: Φορούσαν κάλτσες οι Αρχαίοι Έλληνες;

Φορούσαν κάλτσες οι Αρχαίοι Έλληνες;

Υπήρχε κάτι σαν κάλτσα στην Αρχαία Ελλάδα; Πώς ζεσταίνονταν οι αρχαίοι το χειμώνα και τι φορούσαν στα πόδια τους;

Must Read
Must Read: Γιατί κρατάμε το πιρούνι με το αριστερό και το μαχαίρι με το δεξί ενώ θα ήταν πιο βολικό το πιρούνι με το δεξί και το μαχαίρι με το αριστερό;

Γιατί κρατάμε το πιρούνι με το αριστερό και το μαχαίρι με το δεξί ενώ θα ήταν πιο βολικό το πιρούνι με το δεξί και το μαχαίρι με το αριστερό;

Μήπως θα έπρεπε να κρατάμε το πιρούνι με το δεξί και το μαχαίρι με το αριστερό; Πώς ξεκίνησε το πρότυπο που ακολουθούμε όλοι στο φαγητό;

Must Read
Must Read: Ήξεραν οι Αρχαίοι Έλληνες την ηλικία τους; Γιόρταζαν τα γενέθλιά τους;

Ήξεραν οι Αρχαίοι Έλληνες την ηλικία τους; Γιόρταζαν τα γενέθλιά τους;

Ήξεραν οι Αρχαίοι Έλληνες την ηλικία τους; Γιόρταζαν γενέθλια ή όχι;

Must Read
Must Read: Γιατί μας έχει κολλήσει ο Άρης; Με τόσους πλανήτες εκεί έξω, γιατί όλοι ονειρεύονται μόνο αυτόν;

Γιατί μας έχει κολλήσει ο Άρης; Με τόσους πλανήτες εκεί έξω, γιατί όλοι ονειρεύονται μόνο αυτόν;

Γιατί μας έχει κολλήσει ο Άρης; Με τόσους πλανήτες εκεί έξω, γιατί η ανθρωπότητα ονειρεύεται να ζήσει μόνο στον Άρη;

Must Read
ExtraTime: Ήξερες ποια είναι η διαφορά μιας Βασίλισσας από τη σύζυγο ενός Βασιλιά;

Ήξερες ποια είναι η διαφορά μιας Βασίλισσας από τη σύζυγο ενός Βασιλιά;

Ήξερες ποια είναι η διαφορά μιας Βασίλισσας που κυβερνά από τη σύζυγο ενός βασιλιά; Όχι, δεν είναι ίδιες. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

ExtraTime
Must Read: Την αγαπούσαν τόσο, που έσερναν με τα χέρια τις άμαξές της στους δρόμους της Αθήνας. Πέθανε ξεχασμένη από όλους.

Την αγαπούσαν τόσο, που έσερναν με τα χέρια τις άμαξές της στους δρόμους της Αθήνας. Πέθανε ξεχασμένη από όλους.

Έπαιξε Μήδεια, Άμλετ και Τόσκα. Την αγαπούσαν τόσο, που έσερναν τις άμαξές της στους δρόμους. Όταν πέθανε, δεν την θυμόταν κανείς.

Must Read
Must Read: Θάψαν ζωντανό τον Μέγα Αλέξανδρο; Η τρομακτική θεωρία που αλλάζει την Ιστορία

Θάψαν ζωντανό τον Μέγα Αλέξανδρο; Η τρομακτική θεωρία που αλλάζει την Ιστορία

Ο Μέγας Αλέξανδρος ίσως να μην ήταν νεκρός όταν κηδεύτηκε. Η σοκαριστική θεωρία που ανατρέπει την Ιστορία.

Must Read
Must Read: Είδε το Ρέθυμνο να καίγεται, πέρασε σκλάβα στο χαρέμι, και έγινε η πιο ισχυρή γυναίκα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Είδε το Ρέθυμνο να καίγεται, πέρασε σκλάβα στο χαρέμι, και έγινε η πιο ισχυρή γυναίκα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Από τα καμένα ερείπια του Ρεθύμνου μέχρι τα άδυτα του παλατιού Τοπ Καπί, η Εμετουλάχ Ραμπιά Γκιουλνούς έγινε το πιο ισχυρό πρόσωπο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Must Read