Sportime

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Σε 5' δύο γκολ με ασίστ Βαλμπουενά (vids)

Δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στην αναμέτρηση πρωταθλήματος Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός...

Δημήτρης Μαργωμένος 1 λεπτά ανάγνωσης
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Σε 5' δύο γκολ με ασίστ Βαλμπουενά (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μέσα σε μόλις πέντε λεπτά σημειώθηκαν δύο γκολ στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός παίζουν για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 και οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 2-0.

Στο πρώτο 25λεπτο του ματς η μπάλα παιζόταν αρκετά στον χώρο του κέντρου με πολλές δυνατές μονομαχίες.

Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Πειραιά ανέβασε αρκετά την απόδοσή της.

Με δύο στημένες φάσεις και συγκεκριμένα κόρνερ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Αρχικά στο 35' οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ.

Εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά από τον Σεμέδο και 0-1 στο ματς της Τρίπολης!

Μόλις πέντε λεπτά μετά ίδιος δημιουργός, διαφορετικός σκόρερ.

Κόρνερ από τον Βαλμπουενά στέλνοντας την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Καμαρά να κάνει το σουτ στην κίνηση και να τη στέλνει στα δίχτυα του Τσιφτσή για 0-2!

Έτσι ο Βαλμπουενά «έβγαλε» και τις πρώτες του ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League 1...

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δημήτρης Μαργωμένος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα