Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ίσως ο κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στις στημένες φάσεις. Ωστόσο, αυτό που δημιουργήθηκε από ένα μουσείο στο Λονδίνο, ελάχιστοι θα το φανταζόντουσαν.
Με το μαγικό του δεξί πόδι είχε στείλει την μπάλα ουκ ολίγες φορές στα αντίπαλα δίχτυα, με όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε.
Γκολ χαρακτηριστικά της τεράστιας κλάσης πέτυχε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
Το φάουλ, που θυμόμαστε περισσότερο ως Έλληνες ήταν αυτό κόντρα στην εθνική μας το 2001 στο Ολντ Τράφορντ, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.
Πλέον, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία είδηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και… παρεμφερής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσφέρει πρώτες ύλες από τα πόδια του για τη δημιουργία τυριού!
Ένα μουσείο στο Λονδίνο πήρε μύκητες από τα πόδια διάσημων Άγγλων και τους πρόσθεσε στο γάλα, ώστε να γίνει η ζύμωση και να φτιαχτεί τυρί.
Το πείραμα έχει ως στόχο να δημιουργήσει μία εναλλακτική λύση με διαφορετικό φαγητό με βακτήρια από διάσημους πρώην ποδοσφαιριστές!
Και τώρα, καλή σας όρεξη!
«Ξέρω ότι ακούγεται αηδιαστικό, αλλά είναι πραγματικά έξυπνο, δεν είναι όλα τα βακτήρια άσχημα.
Δεν θα έλεγα απαραίτητα να το δοκιμάσετε στο σπίτι, αλλά σίγουρα δείχνει την πλάκα που μπορείς να έχεις με το φαγητό, αν θέλεις να το βγάλεις από το κουτί.
Σε μια εποχή από σπουδαίες περιβαλλοντικές προκλήσεις, ραγδαίες αλλαγμένες κοινωνίες και τεχνολογικές εφευρέσεις, τώρα είναι σημαντικό να μην ζητάμε μόνο να φάμε αύριο, αλλά τι είδους φαγητό θέλουμε; Πως θα μπορούσε να είναι;», είπε χαρακτηριστικά η δημιουργός του.
This woman made a cheese from David Beckham's trainers and Bill Gates' armpits #Sissel Tolaas in her smell archive pic.twitter.com/qPr0mQ2Xta
— Kirsty Lang (@thatkirstylang) May 9, 2015