Η τορτίγια είναι ιδανική για γρήγορα, γευστικά γεύματα. Αλλά πόσες φορές δεν καταλήγουμε με τα υλικά να πέφτουν από κάτω; Εδώ θα βρεις τον σωστό τρόπο για να τυλίξεις την τορτίγια σου, ώστε να κρατήσει τα υλικά στη θέση τους χωρίς διαρροές.
Το μυστικό είναι απλό: πρώτα, φρόντισε να μην υπερφορτώνεις την τορτίγια. Τοποθέτησε τα υλικά (όπως το κοτόπουλο, το τυρί και τα λαχανικά) στο κέντρο, αφήνοντας περιθώριο στις άκρες. Δίπλωσε τη βάση της τορτίγιας προς τα πάνω ώστε να κλείσει, και στη συνέχεια δίπλωσε τη μία πλευρά προς το κέντρο και κάνε το ίδιο με την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα υλικά παραμένουν στη θέση τους!
Είναι επίσης σημαντικό να διαλέγεις φρέσκα υλικά και να μην παραγεμίζεις με υγρά, καθώς αυτά μπορούν να μαλακώσουν την τορτίγια και να την κάνουν δύσκολη στο τύλιγμα. Ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα και απόλαυσε την τορτίγια σου χωρίς άγχος για διαρροές!