VIRAL

Το τέλειο κόλπο για τις τέλειες τηγανητές πατάτες

Όχι το μυστικό δεν είναι στο λάδι

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όταν σκέφτεσαι τηγανητές πατάτες, αμέσως σκέφτεσαι πατάτες,λάδι, τηγάνι..Και εδώ κάνετε το λάθος.

Αν δοκιμάζατε ένα άλλο σκεύος τότε οι πατάτες θα ήταν εξίσου νόστιμες και τραγανιστές αλλά και πιο υγιεινές.

Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείτε λοιπόν αντί για τηγάνι μια μαντεμένια χύτρα!

Κόψτε τις πατάτες και ρίξτε λίγο λάδι και βάλτε τις στη χύτρα.

Τοποθετήστε τη χύτρα στο φούρνο με κλειστό και ψήστε για περίπου 20 λεπτά.

Έπειτα ανοίξτε το καπάκι και ψήστε τις για άλλα δέκα λεπτά ή εως ότου είναι χρυσές και τραγανές οι πατάτες.

Υπόθεση Κασόγκι: Οι «Τίγρεις» του διαμέλισαν το πρόσωπο

Exit mobile version