Sportime

Sportime Πρωτοσέλιδο (11/10): Μπορεί να έλειπαν βασικοί παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον... Γιώργο Μπαρτζώκα

Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα για... ξεροκεφαλιά όμως τελικά ο κόουτς ξέρει καλύτερα τι θέλει η ομάδα του.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Sportime Πρωτοσέλιδο (11/10): Μπορεί να έλειπαν βασικοί παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον... Γιώργο Μπαρτζώκα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Sportime Πρωτοσέλιδο (11/10): Το ΣΕΦ γέμισε από νωρίς και οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με πειθαρχία και ενέργεια, οδηγούμενοι από τον Σάσα Βεζένκοβ που τελείωσε με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Φρανκ Νιλικίνα έβαλε τάξη στην επίθεση, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πρόσφερε σπριντ και σουτ ενώ ο Νικόλα Μιλουτίνοβ κυριάρχησε μέσα στη ρακέτα.

Η άμυνα πίεσε, οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι καθάρισε νωρίς.

Ο προπονητής έκανε έξυπνες αλλαγές, έδωσε ανάσες στους βασικούς και κράτησε την ομάδα φρέσκια ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Νίκη με 86-67, αυτοπεποίθηση και μήνυμα ότι παρά τις απουσίες, ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα.

Η διάθεση των νεότερων παικτών, όπως ο Παπανικολάου και ο Νετζήπογλου, έδειξε βάθος ενώ οι προσαρμογές στη ρακέτα απέδωσαν.

Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα για ξεροκεφαλιά όμως τελικά ο κόουτς ξέρει καλύτερα τι θέλει η ομάδα του.

Το πρωτοσέλιδο στο Instagram είναι μια χορηγία της NetBet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportime (@sportime.gr)

Επίσης σε κατηγορίες: Πρωτοσέλιδο Sportime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα