Sportime

Ερντογάν: «Συνωμοσία στην ποδοσφαιρική τρομοκρατία»

Ο Τούρκος πρόεδρος σχολίασε τα επεισόδια στον ημιτελικό μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Μπεσίκτας

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ερντογάν: «Συνωμοσία στην ποδοσφαιρική τρομοκρατία»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για συνωμοσία έκανε λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο ντέρμπι μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του τουρκικού Κυπέλλου.

"Πέραν της ποδοσφαιρικής τρομοκρατίας, εδώ υπάρχει συνομωσία. Τα επεισόδια πάντοτε σημειώνονται σε κόρνερ. Συνέβησαν όταν εκτελέστηκαν τέσσερα κόρνερ. Κάποιος έχει οργανώσει την τρομοκρατία στις κερκίδες. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του.

"Η ατμόσφαιρα στον αγώνα ήταν πολύ καλή και το παιχνίδι ήσυχο. Όμως όταν εκτελούνταν κόρνερ, πετούσαν αναπτήρες. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει.

Αν πήγαιναν στους αγώνες περισσότερες γυναίκες, τέτοια περιστατικά θα τελείωναν. Θα προσπαθήσουμε να τα σταματήσουμε μέσα από προληπτικά μέτρα. Θα τα καταπνίξουμε αυτά τα γεγονότα", ήταν τα λόγια του.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα