Sportime

Φενέρμπαχτσε: Ο Κοτς έβαλε τους παίκτες να επιστρέψουν με πούλμαν!

Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, μετά την ήττα με 3-0 από την Ακισάσπορ έστειλε τους παίκτες να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν!

Τάσος Τσόλκας 1 λεπτά ανάγνωσης
Φενέρμπαχτσε: Ο Κοτς έβαλε τους παίκτες να επιστρέψουν με πούλμαν!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Φενερμπαχτσέ πάει από το κακό στο χειρότερο στην Τουρκία και μετά τη ήττα με 3-0 από την Ακισάσπορ, ο πρόεδρος Αλί Κοτς έστειλε τους παίκτες στην Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν!

Η φετινή χρονιά της Φενέρ εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη για την ομάδα με ένα απίστευτο μπάτζετ, που ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ και ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ιδανικά. Κάθε άλλο, αφού η μία γκέλα διαδεχόταν την άλλη. Η διοίκηση απέλυσε τον Φιλίπ Κοκού και προβίβασε τον βοηθό του, Έρβιν Κούμαν.

Ωστόσο έπειτα από δεκαπέντε αγωνιστικές, αλλά και την ήττα με 3-0 από την Ακισάσπορ, η Φενέρ είναι στην τρίτη θέση από το τέλος, δηλαδή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 3-5-7 ρεκόρ μέχρι στιγμής.

Μετά την ήττα από την Ακισάσπορ, ο Κοτς κατέβηκε στα αποδυτήρια στο γήπεδο στη Μαγνησία και τα έψαλλε σε πολύ άσχημο τόνο στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα έμεινε μέσα στα αποδυτήρια για τουλάχιστον μισή ώρα.

Μετά τον… εξάψαλμο, τους ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη οδικώς, δηλαδή μία απόσταση 380 χιλιομέτρων, περίπου πεντέμισι ώρες διαδρομής, ενώ τους έκοψε και το ρεπό της Δευτέρας!

http://www.sportime.gr/podosfairo/211712/o-vlachodimos-kratise-ti-niki-gia-tin-mpenfika-vds/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Τσόλκας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα