Sportime

Η γκολάρα του γιου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια (vid)

Ο γιος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τη φανέλα της  Βόζντοβατς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σερβίας.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η γκολάρα του γιου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο γιος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τη φανέλα της Βόζντοβατς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σερβίας.

Σέντρα είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) στο πρωτάθλημα της Σερβίας, με τον γιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια, να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της νέας σεζόν με τη φανέλα της Βόζντοβατς.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με ένα εκπληκτικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Τσουκαρίτσκι στο 15ο λεπτό, αγωνιζόμενος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Βέβαια, η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν ιδανική για την ομάδα του, καθώς στη συνέχεια υπήρξε ανατροπή του σκηνικού και εν τέλει ήττα με 2-1.

Η Βόζντοβατς, στην οποία αγωνίζεται από το 2020 όταν έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, την περσινή σεζόν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία στην ισοβαθμία με την Ραντ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arena Sport TV (@arenasporttv)

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: «Πανικός» από θαυμαστές στο Μαϊάμι! (vid)

Φιλιώ Πυργάκη: «Έφυγε» από τη ζωή η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος… καρφώνει τον Τριαντάφυλλο!

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα