Ξάνθη: Αρνητικός και ο επαναληπτικός έλεγχος για κορονοϊό - Κανονικά το ματς στη Λαμία
Όπως έκανε γνωστό η ίδια η Ξάνθη και ο επαναληπτικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε για κορονοϊό βγήκε αρνητικός.
Αλέξανδρος Κωτάκης
1 λεπτά ανάγνωσης
Κανονικά θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα Δευτέρα (6/7, 19:30) αγώνας Λαμία - Ξάνθη (στο ΔΑΚ Λαμίας) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.
Όπως έκανε γνωστό η ίδια η Ξάνθη και ο επαναληπτικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε για κορονοϊό βγήκε αρνητικός.
«ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών έλεγχων για τον Covid – 19 που έγιναν το βράδυ της Κυριακής (5/7) στην αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν όλα αρνητικά». έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook οι Ακρίτες.
Θυμίζουμε οτι αρχικά το παιχνίδι Λαμία - Ξάνθη ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (4/7) όμως μετά το κρούσμα κορονοϊούπου εντοπίστηκε αναβλήθηκε για σήμερα (6/7).
