Sportime

Ξάνθη για Μπλάζιτς

Αρέσει στους Θρακιώτες ο 32χρονος χαφ της Λαμίας

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ξάνθη για Μπλάζιτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με τον βασικό κορμό να είναι έτοιμος και για την επόμενη σεζόν και τους περισσότερους παίκτες να έχουν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, στην Ξάνθη έχουν αρχίσει να ψάχνονται για συγκεκριμένες θέσεις.

Το πρόβλημα είναι κυρίως στα χαφ, γιατί οι Αλφρέδο Μεχία, Πάμπλο Ντε Λούκας και Αντριάν Λουσέρο μένουν ελεύθεροι. Οι Θρακιώτες έχουν τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Μάρκο Μπλάζιτς.

Ο Σέρβος χαφ έκανε πολύ καλή χρονιά με τη Λαμία και μένει ελεύθερος. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που όλα είναι ρευστά στους Φθιώτες. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πρόσφατα πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα