Sportime

Προς τη Λέστερ ο Γουόρντ

Η Λίβερπουλ θα βάλει στα ταμεία της 12 εκατ. ευρώ και ο 25χρονος Ουαλός θα συνεχίσει την καριέρα τους στις «αλεπούδες»

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Προς τη Λέστερ ο Γουόρντ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η επικείμενη απόκτηση του Άλισον από τη Λίβερπουλ σημαίνει ότι θα πρέπει κάποιοι από τους τερματοφύλακες που υπάρχουν ήδη, να αποχωρήσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτός που αναμένεται να φύγει πρώτος είναι ο Ντάνι Γουόρντ. Ο Ουαλός τερματοφύλακας ήταν τρίτος κατά σειρά πίσω από τους Κάριους και Μινιολέ, οπότε τώρα που έρχεται ο Βραζιλιάνος δεν έχει θέση στο ρόστερ των «κόκκινων».

Το δημοσίευμα του «Sky Sports» στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Λέστερ για να παραχωρηθεί ο 25χρονος έναντι του ποσού των 12 εκατ. ευρω, ένα ποσό αρκετά καλό για ένα ποδοσφαιριστή που ανήκει από το 2012 στη Λίβερπουλ κι έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές στην ομάδα.

Πάντως και για τις «αλεπούδες», η απόκτηση του Γουόρντ δείχνει να είναι περισσότερο για να συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ, αφού υπάρχουν ήδη ο Κάσπερ Σμάιχελ και ο πρώην τερματοφύλακας των Ολυμπιακού Βόλου και Άρη, Ελντίν Γιακούποβιτς.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1019904395964747777

http://www.sportime.gr/podosfairo/103963/imera-alison-gia-ti-liverpoyl/

http://www.sportime.gr/podosfairo/103675/chanei-oli-ti-sezon-o-oxleint-tsamperlein-pic/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα