Sportime

Τσέλσι: Παραμένει η ποινή για αποκλεισμό μεταγραφών

Η Τσέλσι έχασε την έφεση κατά της αρχικής απόφασης της FIFA και δεν θα μπορεί να ενισχυθεί στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τσέλσι: Παραμένει η ποινή για αποκλεισμό μεταγραφών
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Τσέλσι είδε την έφεση που είχε καταθέσει να απορρίπτεται και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές το καλοκαίρι και τον προσεχή Ιανουάριο.

Η FIFA απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει οι «μπλε» γεγονός που σημαίνει ότι αλλάζει κατά πολύ ο αρχικός σχεδιασμός, τώρα που ολοκληρώνεται η σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι αγγλική ομάδα έχει βρεθεί ένοχη για παραβίαση του άρθρου 19 της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

Το άρθρο 19 αναφέρει τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες, μία ομάδα μπορεί να αποκτήσει νεαρούς ανήλικους ποδοσφαιριστές από άλλες χώρες

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, η Τσέλσι είχε 92 παραβάσεις από τις οποίες εν τέλει βρέθηκε ένοχη για τις 29.

Από την στιγμή που απορρίφθηκε η έφεση στη FIFA, το μοναδικό μέσο δικαίωσης που έχει η Τσέλσι είναι να προσφύγει στο CAS.

Και όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να το πράξει σε μία προσπάθεια να δικαιωθεί.

Πάντως πρέπει να πούμε ότι η FIFA εξήγγειλε και μία μικρή αλλαγή στην απόφαση, σύμφωνα με την οποία η Τσέλσι δεν θα τιμωρηθεί για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που είναι κάτω των 16 ετών.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα