Sportime

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ντάουντα και Σλίβκα

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ντάουντα και Σλίβκα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Έναν βαθμό για να τελειώνει και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής του θέλει κόντρα στον Βόλο ο Απόλλων Σμύρνης μετά και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα που είχαμε αυτές τις μέρες στα πλέι άουτ.

Να μην μπει στη διαδικασία να... ψάχνει κομπιουτεράκια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, θέλει ο Απόλλων Σμύρνης. Ζητούμενο η νίκη εννοείται κόντρα στον Βόλο (26/4-19:30) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1 για διάφορους λόγους, αλλά και το... μίνιμουμ είναι αρκετό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή.

Ο Μάκης Χάβος έχει εκ νέου στη διάθεση του τον Τσιλούλη που αποθεραπεύθηκε, αλλά όχι τους Σλίβκα και Ντάουντα. Ο διεθνής Λιθουανός μέσος έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Νιγηριανός φορ.

Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Τσιλούλη, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Βάρκα, Ρώσση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα