Sportime

Άρης: Τεστ κορονοϊού έξω από το Παλέ - Δεν προπονήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι»

Οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού στον περιβάλλοντα χώρο του Παλέ και αποχώρησαν, καθώς δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσουν.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Τεστ κορονοϊού έξω από το Παλέ - Δεν προπονήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε νέα τεστ κορονοϊού υποβλήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) οι παίκτες του Άρη προκειμένου η ομάδα να είναι απολύτως σίγουρη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο κρούσμα.

Τα τεστ αυτά όμως πραγματοποιήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, καθώς όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ο Άρης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το Παλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Κλειστό λόγω lockdown το Παλέ, δεν μπόρεσαν να προπονηθούν οι «κίτρινοι»!

Κι αυτό στο πλαίσιο του lockdown που έχει επιβληθεί από σήμερα (30/10) στη Θεσσαλονίκη λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων.

Μάλιστα μετά το πέρας της διαδικασίας των τεστ, οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη αποχώρησαν καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σάλα «Nick Galis Hall» ώστε να προπονηθούν.

Προς τον παρόν ο Άρης βρίσκεται σε αναμονή για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης προκειμένου να δει αν το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή (1/11, 19:30) διεξαχθεί τελικά ή όχι.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα