Sportime

Άρης: Ατομικό ο Ματίγια, αμφίβολος για Ριζούπολη

Ο Χαβιέρ Ματίγια δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης κι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Ατομικό ο Ματίγια, αμφίβολος για Ριζούπολη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη.

Ο Χαβιέρ Ματίγια δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης κι έτσι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα (23/01, 17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, γι’ αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «ο Χαβιέ Ματίγια (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ο Ισπανός μέσος θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί), ενώ ο Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος -να θυμίσουμε- δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο μεθαυριανό παιχνίδι (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης».

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα