Sportime

Διπλή... νίκη για Κόροιβο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Διπλή... νίκη για Κόροιβο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στη μάχη της παραμονής στη BasketLeague ο Κόροιβος πέτυχε... δύο νίκες σε μία. Επικράτησε 73-55 του Γυμναστικού Σύλλογου Λάρισας στην 22η αγωνιστική και κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του πρώτου γύρου. Εν ολίγοις αύξησε τις πιθανότητές του για την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο... γκρουπ των προβληματισμένων εντάχθηκε η ομάδα της Λάρισας, η οποία μπήκε πλέον σε περιπέτειες.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου ξέφυγε γρήγορα στο σκορ και κατάφερε να φτάσει τη διαφορά στο +22 έχοντας κορυφαίους τους ΝτιΚάζεϊ με 18 και Κάρσον με 16 πόντους. Από την ομάδα της Λάρισας ξεχώρισε ο Μπαρτ με 17 πόντους.

H μικρή προσπάθεια της Λάρισας να μειώσει στην τελευταία περίοδο δεν είχε διάρκεια και ο αντίπαλός της πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 39-28, 58-46, 73-55

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Καλαμπάκος): ΝτεΚάζεϊ 18 (9 ριμπάουντ, 1 τρίποντο), Κάρσον 16 (1), Λάνγκφορντ 8, Μιλεντίγεβιτς 6, Κεμπ, Πόσλεϊ 7 (1), Σαχπατζίδης 5 (6 ριμπάουντ), Σκουλίδας, Σπυριδωνίδης 7 (1), Μπεκρής, Χάινς 6

ΓΣΛ ΦΑΡΟΣ (Σκουρτόπουλος): Μαραγκός, Σάφτενααρ 5 (1), Μπαρτ 17 (2), Παπαντωνίου 11, Παπαμακάριος 4, Μπάλογκαν, Μπάντερ 2, Μουράτος 6 (1), Διαμαντάκος 2, Βαβάτσικος 6, Φένερ 2, Κίλι

Επίσης σε κατηγορίες: BASKETBALL ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα