Sportime

Αλβέρτης και Διαμαντίδης μπαίνουν ξανά στο γήπεδο και σκοράρουν

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Αλβέρτης και Διαμαντίδης μπαίνουν ξανά στο γήπεδο και σκοράρουν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Euroleagueμε τη νίκη στη Μόσχα κατά της Κίμκι και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ομάδας βρίσκονται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό κι έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Οι γενικοί διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης επέστρεψαν για λίγο στην αγωνιστική δράση κι έπαιξαν μπάσκετ στο γήπεδο του ΟΠΑΠ.

Σε αποκλειστική συνέντευξή τους στην κάμερα του ΟΠΑΠ εξήγησαν πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ποιοι είναι οι στόχοι του σε Ελλάδα και Ευρώπη, πόσο πολύ λείπει ο κόσμος και πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Διαμαντίδης ανέφερε γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ο Αλβέρτης θυμήθηκε ποιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του έμεινε αξέχαστο.

Δείτε τις δύο «σημαίες» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε μία ξεχωριστή συνέντευξη:

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα