Η Team USA ανακοίνωσε ρόστερ με εμπειρία και αθλητικότητα
Η Team USA ανακοίνωσε έναν συνδυασμό έμπειρων και αθλητικών παικτών για τις απαιτήσεις των προκριματικών του MundoBasket και δημιουργεί προσδοκίες.
Η Team USA θα στηριχθεί στους Τζέιμς Νάναλι, Τζέιλεν Τζέιμς και Τζέρεμι Μπλόσομγκεϊμ για τα προκριματικά του MundoBasket.
Το ρόστερ δεν θυμίζει την ομάδα που παρουσιάζει συνήθως η Αμερική στις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιλογή δείχνει ότι προτεραιότητα είναι ένας συνδυασμός εμπειρίας, μεγέθους και αθλητικότητας που μπορεί να ανταποκριθεί σε λίγες ημέρες προετοιμασίας.
Ο Νάναλι γνωρίζει τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μπορεί να προσφέρει σουτ και καθαρό ρόλο. Οι Τζέιμς και Μπλόσομγκεϊμ δίνουν διαφορετικά στοιχεία, όπως ενέργεια, άμυνα και δυνατότητα να καλύψουν περισσότερες θέσεις.
Τα προκριματικά απαιτούν απλές αρχές. Η άμυνα, το ριμπάουντ και η κυκλοφορία θα πρέπει να λειτουργήσουν πριν από την ατομική ποιότητα, επειδή ο χρόνος για να χτιστεί χημεία είναι περιορισμένος.
Η αποστολή λειτουργεί και ως πεδίο αξιολόγησης για την επόμενη ημέρα. Η Team USA θέλει να έχει περισσότερες διαθέσιμες λύσεις και να δημιουργήσει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν όταν οι βασικοί NBA σταρ δεν είναι διαθέσιμοι.
