Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ άφησαν τα παρκέ και χαλαρώνουν μαζί στη Μύκονο (video)
Οι Σέρβοι διεθνείς Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ χαλαρώνουν μαζί στη Μύκονο μετά από μια απαιτητική σεζόν, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης στην κοσμική Ψαρρού.
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, λίγες εβδομάδες πριν επιστρέψουν ξανά στη σκληρή καθημερινότητα της προετοιμασίας και των μεγάλων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Οι δύο Σέρβοι διεθνείς, συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της χώρας τους και καλοί φίλοι, βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για να χαλαρώσουν μετά από μια απαιτητική σεζόν. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στην κοσμική Ψαρρού, όπου απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και μερικές πιο ήρεμες στιγμές μακριά από την πίεση των παρκέ.
Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV.
