ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός το έκανε θρίλερ αλλά η νίκη μετράει

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να άγχωσε τον κόσμο και να αγχώθηκε στο τέλος με την Εφές αλλά κακά τα ψέμματα η νίκη μετράει
Ο Παναθηναϊκός το έκανε θρίλερ αλλά η νίκη μετράει

Ο Παναθηναϊκός για τρία 10λεπτα έκανε επίδειξη δύναμης. Ανέβαζε και κατέβαζε τη διαφορά όποτε ήθελε, η διαφορά με την Εφές ήταν μεγάλη. Είναι μεγάλη, δηλαδή δεν το δείχνει αυτό το 83-76 που έδειξε ο πίνακας στο φινάλε.

Στην 20η αγωνιστική της Euroleague αυτό που μετράει είναι το 12-8. Να πετύχαινε ο Παναθηναϊκός τη 2η σερί νίκη, να μην ακύρωνε τη μεγάλη νίκη στη Βαλένθια.

Η ήττα στην Μπασκόνια και ειδικά ο τρόπος που ήρθε δεν έχει ξεχαστεί. Όμως οι δύο επόμενες με Βαλένθια, Εφές, έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό να έχει πιάσει στασίδι στην 4άδα και να κοιτάει 3άδα.

Από ένα σημείο και μετά το αξίζει ο Παναθηναϊκός.

Εδώ και καιρό δείχνει μεγάλη βελτίωση. Από το 7-8 και μετά, η ομάδα του Ατάμαν είναι σε φόρμα. Εκτός των άλλων δείχνει να είναι και σε κατάσταση να παίξει παιχνίδι με οποιαδήποτε συνθήκη αγωνιστική.

Ότι και να τύχει δηλαδή φαίνεται να υπάρχουν πλέον τα plays για να αντιμετωπιστεί.

Το +21 σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο προμήνυε και κάτι πιο άνετο στο ΟΑΚΑ. Απλά στη φετινή Ευρωλίγκα λίγο αν ένα σύνολο χαλαρώσει, τότε μπορεί να γίνει η ζημιά.

Το 76-73 ήταν το καλύτερο πάντως που μπορούσε να κάνει η Εφές. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε ένα μπάσκετ με πλάνο ενώ η Εφές απλά έψαχνε ελεύθερο σουτ και τέλος.

Σπουδαίος Γκριγκόνις, κομβικός Αντετοκούνμπο, ο Γκραντ το κρίσιμο σουτ. Ναν και Σλούκας δηλαδή δεν ήταν εκείνοι που θα μνημονεύονται για τη νίκη και αυτό δείχνει πολλά. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Πολλοί από την 12άδα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Σημαντικό.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

https://youtu.be/J8I4hCBBsBo

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Μάριο Χεζόνια και ο καλύτερος του φίλος, που όλοι θα λατρέψετε!

Ο Μάριο Χεζόνια και ο καλύτερος του φίλος, που όλοι θα λατρέψετε!

Ο Μάριο Χεζόνια λατρεύει τον σκύλο του και μαζί του και εμείς!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ντροπή! Επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν κόσμο με fake αναφορές στον Νίκο Γκάλη – Τι έγραψε ο Έλληνας θρύλος

Ντροπή! Επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν κόσμο με fake αναφορές στον Νίκο Γκάλη – Τι έγραψε ο Έλληνας θρύλος

Τον Νίκο Γκάλη και το όνομά του προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν επιτήδειοι, τι έγραψε ο Έλληνας θρύλος για αυτό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Εθνική Μπάσκετ: Αυτό είναι το πρόγραμμα των φιλικών μέχρι το Ευρωμπάσκετ

Εθνική Μπάσκετ: Αυτό είναι το πρόγραμμα των φιλικών μέχρι το Ευρωμπάσκετ

Αυτό είναι το πρόγραμμα των φιλικών για την Εθνική Μπάσκετ, με την ελπίδα πως στα επόμενα θα εμφανιστεί όσο πιο πλήρης γίνεται

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει μετάλλιο με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει μετάλλιο με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κρύβεται και παρά τις δυσκολίες θέλει μετάλλιο με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ και το λέει

Μπάσκετ
Εθνικές Ομάδες: Ελλάδα – Ισραήλ Live Streaming (10/8)

Ελλάδα – Ισραήλ Live Streaming (10/8)

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ κόντρα στο Ισραήλ σε Live Streaming.

Εθνικές Ομάδες
Μεταδόσεις: Ελλάδα – Ισραήλ: Πού θα δείτε ζωντανά το φιλικό τεστ πριν το EuroBasket 2025

Ελλάδα – Ισραήλ: Πού θα δείτε ζωντανά το φιλικό τεστ πριν το EuroBasket 2025

Νέο φιλικό τεστ για την Εθνική, που αντιμετωπίζει (10/8) το Ισραήλ στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το EuroBasket 2025.

Μεταδόσεις
Μεταδόσεις: Eurobasket 2025: Σε ποια κανάλια θα προβληθούν οι αγώνες!

Eurobasket 2025: Σε ποια κανάλια θα προβληθούν οι αγώνες!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Eurobasket 2025!

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Γιατί η Mundo Deportivo τα έβαλε με τον Σλούκα; Τι τους έκανε;

Γιατί η Mundo Deportivo τα έβαλε με τον Σλούκα; Τι τους έκανε;

Η ισπανική Mundo Deportivo χαρακτηρίζει τον Κώστα Σλούκα ως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εξηγώντας το γιατί.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός : Άρεσε η εικόνα του Κώστα Αντετοκούνμπο στην Εθνική

Ολυμπιακός : Άρεσε η εικόνα του Κώστα Αντετοκούνμπο στην Εθνική

Θετικό δείγμα από τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας. Ικανοποιημένος ο Ολυμπιακός από όσα είδε…

Μπάσκετ