Ολυμπιακός: Εκτός Χολ και Νιλικίνα – Με τη συνταγή του 1-0 ο Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να επιστρέψει στις επιλογές που του έδωσαν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει τη δοκιμασμένη λύση που του χάρισε τη νίκη στο πρώτο ματς.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» επαναφέρει τη δωδεκάδα του Game 1 με Ταϊρίκ Τζόουνς και Τάισον Γουόρντ, αφήνοντας εκτός εξάδας των ξένων τους Ντόντα Χολ και Φρανκ Νιλικίνα, οι οποίοι είχαν συμπεριληφθεί στις επιλογές για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.
Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
Η απόφαση του Μπαρτζώκα δείχνει πως ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις ισορροπίες και στο αγωνιστικό μοντέλο που λειτούργησε αποτελεσματικά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, όταν κατάφερε να προστατεύσει την έδρα του και να πάρει προβάδισμα στους τελικούς.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν προχωρά σε νέους πειραματισμούς, επιλέγοντας την ίδια συνταγή που έφερε αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της μάχης για τον τίτλο, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την εξέλιξη της σειράς.
