ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το πλήρες ρόστερ αλλάζει τα δεδομένα του Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός δείχνει γιατί χρειάζεται το μεγάλο ρόστερ και δούλεψε γι’ αυτό φέτος!
Ολυμπιακός: Το πλήρες ρόστερ αλλάζει τα δεδομένα του Μπαρτζώκα!

Ένα απολαυστικό απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός μέσα στο ΣΕΦ, διαλύοντας με πολύ ωραίο μπάσκετ τον Άρη με 102-72.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν σιγά-σιγά να βρίσκουν ρυθμό, με τους νέους παίκτες να μαθαίνουν όλο και καλύτερα το μπάσκετ που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τους παλιούς να… ζεσταίνονται για τη συνέχεια.

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν τρομερός με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ συνέχισε τις ψηλές… πτήσεις έχοντας 22 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Πολύ βελτιωμένος παρουσιάστηκε και ο Εβάν Φουρνιέ που είχε 11 πόντους με 7 τελικές πάσες, κάνοντας τους συμπαίκτες του πολύ καλύτερους.

Ενώ στα θετικά, είναι και η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ για 15 λεπτά, προκειμένου να πάρει χρόνο στα πόδια του, μετά την πολύμηνη απουσία του.

Εκτός όλων αυτών όμως, πήραμε και το πρώτο… μάθημα, για τους λόγους που ο Ολυμπιακός δούλεψε σκληρά το καλοκαίρι για να έχει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ.

Ολυμπιακός: Ξεκούραστος και με ρυθμό για τη διαβολοβδομάδα!

Την περασμένη χρονιά, ο Ολυμπιακός δεν είχε σίγουρα το βάθος και ποιότητα που πέτυχε να σχηματίσει φέτος με τις κινήσεις που έκανε.

Αυτό κόστισε στην ομάδα, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αφού παίκτες κομβικοί, λόγω των τραυματισμών και ενώ δεν ήταν έτοιμοι, έπρεπε να αγωνίζονται ασταμάτητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τρανό παράδειγμα ο Τόμας Γουόκαπ, που την περσινή χρονιά, προερχόμενος και από παγκόσμιο κύπελλο έπρεπε να μη βρίσκεται για πάνω από 20 λεπτά στο παρκέ και εκείνος αναγκαζόταν να… χτυπάει πάνω από 30 σε κάθε παιχνίδι.

Έτσι κόντρα στον Άρη, είδαμε πλέον πόσο μεγάλη σημασία έχει ένα πλήρες ρόστερ με πάρα πολλές επιλογές, ειδικά όταν οι ομάδες δίνουν πάνω από 80 ματς κάθε χρόνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άνοιξε πολύ το rotation, σε αντίθεση με όσα έκανε ο Ερκγίν Αταμάν για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο που αγωνίστηκαν άλλωστε 11 παίκτες και ο χρόνος μοιράστηκε, έτσι ώστε να παραμείνουν όλοι… φρέσκοι ενόψει της διαβολοβδομάδας της Euroleague, αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει και ρυθμός.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Στο «ραντάρ» ο Φρανκ Ντιλικινά μετά τον τραυματισμό του Έβανς

Ολυμπιακός: Στο «ραντάρ» ο Φρανκ Ντιλικινά μετά τον τραυματισμό του Έβανς

«Τρέχει» και δε φτάνει ο Ολυμπιακός!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κυνηγάει την πρωτιά παντού»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κυνηγάει την πρωτιά παντού»

Ξεκάθαρος ο Μπαρτζώκας για τα όσα περιμένουν τη χρονιά του Ολυμπιακού.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Απολαυστικός και ουσιαστικός ο Ρογκαβόπουλος στη νίκη επί των Adelaide 36ers!

Παναθηναϊκός: Απολαυστικός και ουσιαστικός ο Ρογκαβόπουλος στη νίκη επί των Adelaide 36ers!

Ο Παναθηναϊκός… τρίβει τα χέρια του με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παπανικολάου: «Στόχος μας το Final-4 της Αθήνας»

Παπανικολάου: «Στόχος μας το Final-4 της Αθήνας»

Ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση με νόημα του Ματίας Λεσόρ

Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση με νόημα του Ματίας Λεσόρ

Ο Παναθηναϊκός με τη φετινή πιο έντονη παρουσία του Ματίας Λεσόρ κερδίζει πολλά, ανάρτηση με νόημα από τον γάλλο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Φουρνιέ παρομοίασε πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό με τον Σβαρτσενέγκερ: «Έκοψε το γαλακτομπούρεκο»

Ο Φουρνιέ παρομοίασε πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό με τον Σβαρτσενέγκερ: «Έκοψε το γαλακτομπούρεκο»

Επικός Εβάν Φουρνιέ, που είπε πρώην συμπαίκτη του Σβαρτσενέγκερ, επειδή όπως... τόνισε έκοψε το γαλακτομπούρεκο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το καυτό πρόγραμμα πριν και μετά το πρώτο ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το καυτό πρόγραμμα πριν και μετά το πρώτο ντέρμπι

Οι δύο αιώνιοι μπαίνουν σε δύσκολο πρόγραμμα EuroLeague πριν και μετά το ντέρμπι της 12ης Οκτωβρίου στο ΣΕΦ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να δοκιμάζονται σε κρίσιμες μάχες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Απάντησε ο Μόντε Μόρις – Τι ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Απάντησε ο Μόντε Μόρις – Τι ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός εξετάζει αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση στα γκαρντ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Χρειάζεται γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά, για να μην… πυροβολήσει τα πόδια του!

Ολυμπιακός: Χρειάζεται γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά, για να μην… πυροβολήσει τα πόδια του!

Ο Ολυμπιακός έκανε λάθος και πρέπει άμεσα να το διορθώσει!

Μπάσκετ