Sportime

ΑΕΚ – Ντιναμό Βίκτορ: All In για την πρόκριση!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τους Ρώσους στο ΟΑΚΑ στην ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ

Κώστας Ευθυμιάδης 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ – Ντιναμό Βίκτορ: All In για την πρόκριση!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το -4 του πρώτου αγώνα (22-18) στη Ρωσία από την Ντιναμό Βίκτορ, θα προσπαθήσει να ανατρέψει σήμερα (30/3) η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (15:00).

Η Ένωσηπρέπει να κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά, ή έστω με 4, αρκεί το σκορ να πάει πιο χαμηλά από το 22-18. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού πάει χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στους Ρώσους, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Θέλουμε και πιστεύουμε πολύ στην πρόκριση. Μαζί με τον κόσμο μας θα καταφέρουμε να πάρουμε μια ακόμα ιστορική πρόκριση για την ομάδα. Η Ντιναμό Βίκτορ είναι καλή ομάδα που προέρχεται από μια παραδοσιακή και μεγάλη σχολή του χάντμπολ, όπως είναι η Ρωσική. Έχει επιμονή και υπομονή στο παιχνίδι της, αλλά αν παίξουμε σαν ΑΕΚ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», ανέφερε για το ματς ο πλέι μέικερ της ομάδας, Ιούλιος Αργυρού.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Ευθυμιάδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα