Sportime

Πιέλ για Ρέτσο: «Ανοησίες τα όσα ακούγονται»

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Πιέλ για Ρέτσο: «Ανοησίες τα όσα ακούγονται»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Θέση για όσα γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον του Παναγιώτη Ρέτσου πήρε ο Κλοντ Πιέλ. Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα διακοπής του δανεισμού του και εξήγησε πως ήταν φυσιολογικό να βγάλει πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος είναι πως έχει παίξει τόσα ματς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσα δεν είχε αγωνιστεί τόσους μήνες. Να σημειωθεί κάπου εδώ, πάντως, πως θα ήταν ούτως ή άλλως αρκετά δύσκολο να τεθεί θέμα διακοπής του δανεισμού του Έλληνα διεθνή αμυντικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πιέλ: «Δεν θα σχολιάσω τις ανοησίες που ακούγονται από το εξωτερικό. Ο Πάνος έπαιξε σε μικρό χρονικό διάστημα σε όσα ματς δεν είχε αγωνιστεί για αρκετούς μήνες. Δημιουργήθηκε μια φλεγμονή στο ηβικό οστό και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είσαι ποτέ βέβαιος για το διάστημα που απαιτείται για την αποθεραπεία.

Είναι πολύ επαγγελματίας και μας λείπει πολύ γιατί ήρθε εδώ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γουέσλεϊ Φοφανά. Θα φανεί το πότε θα επιστρέψει από τις προπονήσεις που θα κάνει».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AS Saint-Étienne (@asseofficiel)

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα