Sportime

Ρέτσος: Βασικός με τη Λεβερκούζεν μετά από ένα χρόνο (pic)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Champions League με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ρέτσος: Βασικός με τη Λεβερκούζεν μετά από ένα χρόνο (pic)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Champions League με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στην ενδεκάδα της Μπάγερν Λεβερκούζεν για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Μόσχας ένα χρόνο μετά την τελευταία φορά που έπαιξε βασικός στο Champions League βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και πάλι βασικός πέρυσι στις 29 Νοεμβρίου κόντρα στην Ντουντελάνζ για το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Τότεναμ – Ολυμπιακός: «Είσαι στο μυαλό» (vid+pics)

Σε εκείνο το ματς είχε γίνει αλλαγή στο 31 έχοντας τραυματιστεί σοβαρά και μένοντας εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 21χρονος άσος δεν έχει αγωνιστεί φέτος λεπτό στην Bundesliga και μετρά συνολικά μόλις 68 λεπτά συμμετοχής σε Κύπελλο και Champions League.

Here’s how we’ll start things off tonight in Moscow! #FCLMB04pic.twitter.com/FiGvW0konD

— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) November 26, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Champions League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα