Sportime

Βλαχοδήμος: Με τους ίδιους agents και στη Σεβίλλη

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πήγε με τους ίδιους agents και στη Σεβίλλη, όπου ελπίζει να βρει και πάλι τον δρόμο προς την κορυφή

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πήγε με τους ίδιους agents και στη Σεβίλλη, όπου ελπίζει να βρει και πάλι τον δρόμο προς την κορυφή
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παίζει ένα (μπορεί και) τελευταίο χαρτί για την καριέρα του. Σε τοπ5 πρωτάθλημα, γιατί πάντα θα υπάρχει η Ελλάδα να τον υποδεχθεί πίσω. Οι επιλογές Νότιγχαμ Φόρεστ και Νιουκάστλ αποδείχθηκαν καταστροφικές μετά την Μπενφίκα.

Ο δανεισμός στη Σεβίλλη δεν είναι για τα μάτια του κόσμου. Ο Αλμέιδα τον πιστεύει πολύ. Μόλις είναι σε κατάσταση να μπει θα είναι ο Νο1 του.

Πάντως και αυτή η μετακίνηση του Βλαχοδήμου είχε την υπογραφή των ίδιων εκπροσώπων που έχει χρόνια. Απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο agent Νίκος Χατζής, που τον ακολουθεί από τη Λισαβόνα.

Και πάντα με την επίβλεψη του περίφημου πορτογάλου ατζέντη Ουλίσες Σάντος. Κρατά χρόνια αυτή η συνεργασία και ο Βλαχοδήμος εμπιστεύεται αυτούς τους ανθρώπους πολλά χρόνια.

https://youtu.be/c9JWMHan1k8

Επίσης σε κατηγορίες: Αγγλία Ισπανία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα