ΗΠΑ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει τα F-35 η Τουρκία
ι είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ.
ΣΟΚ, στην Άγκυρα από τον Γκρέγκορι Ουέλντον Μικς, Αμερικανό αντιπρόεδρο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ, με τους Δημοκρατικούς.
Ο Μικς, ο οποίος κατέχει – αναφέρει ο Δημήτρης Φιλιππίδης για το Sigma – τη δυνατότητα τους ενός από τα τέσσερα βέτο, παρόμοιο με αυτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια ο Μπομπ Μενέντεζ, δήλωσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί το πράσινο φως για την πώληση εξοπλισμών, πόσο δε μάλλον των F-35, προς την Τουρκία, από τη στιγμή που η Τουρκία συνεχίζει αυτή τη στάση».
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ, «η Ελλάδα και η Κύπρος είναι οι χώρες που στηρίζουν και τιμούν τη συμμαχία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότερο από κάθε άλλη πλευρά».
Διαβάστε περισσότερα για τα ελληνοτουρκικά στο geostratigika.gr