Sportime

Τούνη: Η απάντηση για τη σχέση της Ασημίνας με τον πρώην της

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Τούνη: Η απάντηση για τη σχέση της Ασημίνας με τον πρώην της
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τούνη: Τα γυρίσματα του GNTM έχουν ολοκληρωθεί και έτσι τα κορίτσια του διαγωνισμού βρίσκονται πλέον στα σπίτια τους, ανυπομονώντας για την ημέρα του τελικού, για να μάθουν κι εκείνες επιτέλους ποιο θα είναι το GNTM 2019.

Τα μοντέλα έχουν επιστρέψει στις καθημερινές τους συνήθειες και οι βραδινές έξοδοι «δίνουν και παίρνουν»!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ασημίνα σε γνωστό club στο Κολωνάκι μαζί με τον πρώην της Ιωάννας Τούνη, τον μπασκετμπολίστα, Νώντα Παπαντωνίου και από τότε, οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι «οργιάζουν».

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε την απάντησή της στον νέο αυτόν έρωτα, κάνοντας repost στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές χιουμοριστικές φωτογραφίες της περσόνας, Soulas Glamorous.

«Κλαίω» έγραψε ειρωνικά η influencer. Αυτό πρέπει να πόνεσε...

BEST MEME OF THE YEAR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOULA GLAMOROUS (@soulaglamorous) στις 27 Νοέ, 2019 στις 12:50 μμ PST

Πηγή: star.gr

Επίσης σε κατηγορίες: Media

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα