Sportime

Ισραηλινά μαχητικά «χτύπησαν» το ρολόι «Καταστροφής του Ισραήλ» και τις πόρτες των φυλακών της Τεχεράνης για να φύγουν οι πολιτικοί κρατούμενοι

Το πλήγμα στην πύλη της φυλακής Εβίν φέρεται να είχε σκοπό τη διευκόλυνση διαφυγής πολιτικών κρατουμένων.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ισραηλινά μαχητικά «χτύπησαν» το ρολόι «Καταστροφής του Ισραήλ» και τις πόρτες των φυλακών της Τεχεράνης για να φύγουν οι πολιτικοί κρατούμενοι
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση, η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, πριν την έναρξη της εκεχειρίας, πραγματοποίησε σφοδρές αεροπορικές επιθέσεις στην καρδιά της Τεχεράνης, πλήττοντας στρατηγικά σημεία του ιρανικού καθεστώτος. Στόχοι ήταν, σημειώνει τοtimesofisrael.com, εγκαταστάσεις των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), αρχηγεία εσωτερικής ασφάλειας, αποθήκες πυραύλων και το περιβόητο Εβίν, η φυλακή-σύμβολο.

Σύμφωνα με το Ισραηλινό Επιτελείο, 50 μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν περισσότερες από 100 βόμβες ακριβείας μέσα σε μόλις δύο ώρες. Το πλήγμα στην πύλη της φυλακής Εβίν φέρεται να είχε σκοπό τη διευκόλυνση διαφυγής πολιτικών κρατουμένων. Παράλληλα, καταστράφηκε και το «ρολόι καταστροφής του Ισραήλ», στο κέντρο της Τεχεράνης.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα