Sportime

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.100 νεκρούς στη Γαλλία

Μεγαλώνει το νούμερο και στη Γαλλία με τον κορονοϊό...

Δημήτρης Μαργωμένος 1 λεπτά ανάγνωσης
Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.100 νεκρούς στη Γαλλία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» άσχημα και τη Γαλλία και φαίνεται αυτό καθημερινά με τα νούμερα να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία μέτρησαν 240 νεκρούς από τον ιό.

Ξεπερνώντας πλέον τον αριθμό των 1.100 θανάτων εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο διευθυντής Υγείας της χώρας, σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι υπήρξαν 240 νέοι θάνατοι και από τους 860 που ήταν τη Δευτέρα πλέον μιλούν για 1.100.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Κορονοϊός: Τι διαπίστωσαν Κινέζοι ερευνητές για τη ζέστη και την υγρασία

Και λέμε ξεπέρασαν τους 1.100, γιατί στον συγκεκριμένο αριθμό όπως τονίστηκε δεν υπολογίζονται οι 20 άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί σε οίκο ευγηρίας.

Τα κρούσματα πλέον στη Γαλλία είναι 22.300, εκ των οποίων οι 10.176 νοσηλεύονται εξαιτίας του κορονοϊού. Επίσης 3.281 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Όσον αφορά τα σταστιστικά, το 85% των νεκρών είναι άνω των 70 ετών.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσαν οι Γάλλοι την ημέρα πραγματοποιούν 9.000 τεστ για τον κορονοϊό. Έχοντας ως στόχο να τα αυξήσουν στις 10.000 τις επόμενες ημέρες.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δημήτρης Μαργωμένος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα