Sportime

Μέρκελ: «Θα βρεθεί λύση για το ελληνικό χρέος»

Στη μεταρρύθμιση υπάρχει μόνον ο δρόμος του συμβιβασμού, τόνισε

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Μέρκελ: «Θα βρεθεί λύση για το ελληνικό χρέος»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αισιόδοξη ότι θα βρεθεί λύση για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους εμφανίστηκε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα βρεθεί μια καλή λύση για την Ελλάδα στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, μιλώντας σε forum στο Βερολίνο, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

«Στη μεταρρύθμιση υπάρχει μόνον ο δρόμος του συμβιβασμού. Η Γαλλία και η Γερμανία θα προχωρήσουν σε συμβιβασμό μεταξύ τους για το ζήτημα της μεταρρύθμισης του ευρώ. Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα βρεθεί μια καλή λύση για την Ελλάδα στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους.

Όσο για την Ιταλία, είναι καλύτερα να συζητάμε μεταξύ μας πριν μιλήσουμε ο ένας για τον άλλον», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα