Sportime

Σρι Λάνκα: Το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη (vid)

Για αντίποινα για την επίθεση στο Κράιστσερλτς έκαναν λόγο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Σρι Λάνκα: Το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Σρι Λάνκα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχησαν τη ζωή σε 321 ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, το Ισλαμικό κράτος, αναλάμβανε την ευθύνη για τις επιθέσεις, λέγοντας πως πρόκειται για αντίποινα, για την επίθεση που έγινε σε τζαμί του Κράιστσερλτς της Νέας Ζηλανδίας!

Από τις μαζεμένες βομβιστικές επιθέσεις, υπάρχουν και 500 τραυματίες, με την κυβέρνηση να αναφέρει πως ο αριθμός των νεκρών, ενδέχεται να ανέβει κι άλλο.

Το CNN μετέδωσε πως οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει τον «εγκέφαλο» των επιθέσεων. Και το πρόσωπο αυτό συνδέεται με το Ισλαμικό κράτος.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Άμυνας της Σρι Λάνκα, επιβεβαίωνε πως είναι εκδικητικό χτύπημα και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το χτύπημα ήρθε από την ντόπια οργάνωση Εθνική Ταουχίτ Τζαμα'άτ (NTJ).

Εν τω μεταξύ, διέρρευσε στο διαδίκτυο, η στιγμή που ένας από τους τζιχαντιστές, εισέρχεται σε έναν από τους ναούς. Κουβαλούσε στον ώμο του ένα σακίδιο, στο οποίο ήταν μέσα η βόμβα και οι κάμερες τον δείχνουν να μπαίνει μέσα στην εκκλησία, λίγο πριν την ενεργοποιήσει.

#SriLanka blasts: Islamic State claims responsiblity of Easter suicide attacks | https://t.co/2fpkGgu4Lrpic.twitter.com/fRIvkZTxHM

— EconomicTimes (@EconomicTimes) April 23, 2019

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα