Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

AΝΤ1+: Αγανάκτησε και τρολάρει (και) ο Καρυπίδης! (pic)

To story με Πινόκιο που ανέβασε ο Θόδωρος Καρυπίδης για τα προβλήματα με το Ant1+!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Η διάρκεια για να διαβαστεί και μόνο η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές, θα είναι μεγαλύτερη και από εκείνη της λίστας του... Σίντλερ!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

AΝΤ1+: Ο Θόδωρος Καρυπίδης τρολάρει την συνδρομητική πλατφόρμα με emoji Πινόκιο!

Ο ANT1, αφού μάζεψε τα 20εύρα του κοσμάκη για να μεταδίδει τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 από την συνδρομητική του πλατφόρμα, μετά και από τα νέα προβλήματα που προέκυψαν με την μετάδοση του Αργεντινή - Σαουδική Αραβία, αποφάσισε να δείξει free to air το Δανία - Τυνησία.

Μεταξύ των πάρα πολλών που πλήρωσαν και δικαιολογημένα έχουν εξοργιστεί από τον ερασιτεχνισμό και την προχειρότητα του project από τους ανθρώπους του Αnt1 και ο Θόδωρος Καρυπίδης!

Το αφεντικό της ΠΑΕ Άρης με ένα story στο instagram σχολίασε και αυτός την τραγελαφική κατάσταση, δείχνοντας και αυτός την δικαιολογημένη δυσφορία του!

Με μια φώτο από το «μαύρο» που έπεσε ουκ ολίγες φορές στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και το σχόλιο «ζήσ'το εδώ, δες το παντού» συνοδευόμενο από δύο emojis!

Ακόμα πάντως και στις «ελεύθερες» μεταδόσεις, έχουμε «ομορφιές» από τον ΑΝΤ1. Στο Δανία - Τυνησία έβαλαν περιγραφή... Κώστας Τσιμίκας!

Δείτε το story του Θεόδωρου Καρυπίδη:

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα